1.4 C
Brussel
Torsdag november 30, 2023
AfrikaAppell for støtte, Marrakech jordskjelvofre trenger din hjelp

Appell for støtte, Marrakech jordskjelvofre trenger din hjelp

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Genève, 28. september 2023. Jordskjelvet som rammet Marrakech-regionen 8. september 2023, var et av de mest voldelige i Marokkos historie. Den landlige provinsen Al Haouz ble hardt rammet, noe som resulterte i tap av mange liv og ødeleggelse av hele landsbyer.

I disse vanskelige tider lanserer våre internasjonale organisasjoner: Det internasjonale observatoriet for fred, demokrati og menneskerettigheter (IOPDRH) og Promotion of Economic and Social Development (PDES) i Genève, i samarbeid med andre internasjonale frivillige organisasjoner, en appell om donasjoner til fordel ofrene for denne katastrofen.

Vi appellerer til generøsiteten til lokalsamfunnet, bedrifter, filantropiske organisasjoner og alle innbyggere med god vilje for å støtte innsatsen for å hjelpe ofrene. Hver donasjon, uansett verdi for deg, vil bidra til å lindre lidelsene til de som har mistet alt.

Ved å gjøre en bankoverføring til: KONTO HOS BANK AL-MAGHRIB (marokkansk nasjonal- og sentralbank)

IBAN: MA64001810007800020110620318

SWIFT-KODE : BKAMMAMR

Eller besøk avleveringsstedene for dine donasjoner: (Se listen over behov på kampanjeplakaten):

Basilique Notre Dame: Place de Cornavin, 1201 Genève

Islamic Cultural Foundation of Geneva: Chemin Colladon 34, 1209 Genève

La maison internationale des associations: Rue des Savoises 15, 1205 Genève

Våre tanker og bønner går til alle ofrene og deres familier

Engelsk appell for støtte, jordskjelvofre i Marrakech trenger din hjelp

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -