1.8 C
Brussel
Onsdag, november 29, 2023
EuropaDørstokk av EP-president Metsola i forkant av State of EU-debatten

Dørstokk av EP-president Metsola i forkant av State of EU-debatten

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Du kan følge den direkte på Stortingets webstreaming og på EBS.

EU-debatt

Kl. 9.00 vil kommisjonspresident von der Leyen holde sin siste tale om EUs tilstand før Europa-valget 6.-9. juni 2024, etterfulgt av en debatt med MEP-medlemmer. Hun forventes å skissere kommisjonens prioriteringer fra nå til slutten av mandatet. Hun forventes å fokusere på en sterkere og mer motstandsdyktig europeisk union, på EUs fortsatte støtte til Ukraina, på energisikkerhet og EUs energiuavhengighet, EUs tvillinggrønne og digitale overganger, og på å beskytte EUs kjerneverdier.

I sine reaksjoner vil MEP-ene vurdere kommisjonens arbeid og dens planer for året som kommer, ved siden av å presentere sine egne prioriteringer. Den årlige State of the Union-debatten lar MEP-medlemmer granske EU-kommisjonens arbeid og bidra til å sette EUs politiske retning.

Du kan følge debatten direkte her..

Kilde lenke

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -