9.8 C
Brussel
Lørdag desember 9, 2023
NyheterFørsteperson: Fanget i kryssilden i Ukraina

Førsteperson: Fanget i kryssilden i Ukraina

FNs nyheter
FNs nyheterhttps://www.un.org
United Nations News - Historier laget av nyhetstjenestene til FN.


Ugochi Daniels, visegeneraldirektør for operasjoner i FNs internasjonale organisasjon for migrasjon (IOM), beskriver levende hvordan det var å tilbringe en uke i Ukraina og Moldova, og møte noen av dem som er mest berørt av Russlands pågående fullskala invasjon.

Kilde lenke

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -