4.4 C
Brussel
Mandag, desember 4, 2023
NyheterFinansieringsproblemer fortsetter å plage FNs palestinske flyktningorgan

Finansieringsproblemer fortsetter å plage FNs palestinske flyktningorgan

FNs nyheter
FNs nyheterhttps://www.un.org
United Nations News - Historier laget av nyhetstjenestene til FN.


Lederen for FN-byrået som bistår palestinske flyktninger over hele Midtøsten, UNRWA, appellerte torsdag om konsekvent og bærekraftig finansiering for å holde driften i gang og avverge kroniske mangler. 

Kilde lenke

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -