0.4 C
Brussel
Torsdag november 30, 2023
NyheterFN-team støtter brannskadde midt i Karabakh-krisen

FN-team støtter brannskadde midt i Karabakh-krisen

FNs nyheter
FNs nyheterhttps://www.un.org
United Nations News - Historier laget av nyhetstjenestene til FN.


FNs verdenshelseorganisasjon (WHO)-team i Goris, Armenia, jobber utrettelig for å hjelpe ikke bare det store antallet flyktninger som flykter fra Karabakh-regionen, men også for å gi akutt medisinsk støtte til enkeltpersoner som sliter med alvorlige brannskader som følge av en massiv eksplosjon av drivstofflageret. som skjedde i forrige uke midt i utvandringen.

Kilde lenke

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -