0.4 C
Brussel
Torsdag november 30, 2023
NyheterFNs Karabakh-misjon sa at "plutselig" utvandring betyr så få som 50 etniske...

FNs Karabakh-misjon sa at "plutselig" utvandring betyr at så få som 50 etniske armenere kan bli igjen

FNs nyheter
FNs nyheterhttps://www.un.org
United Nations News - Historier laget av nyhetstjenestene til FN.


Så få som 50 til 1,000 etniske armenere er rapportert å være igjen i Karabakh-regionen i Aserbajdsjan etter at over 100,000 30 har flyktet fra de siste dagene, det første FN-oppdraget til regionen på XNUMX år rapporterte mandag.

Kilde lenke

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -