5.6 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
VeldedighetsorganisasjonerScientologysin IAS veldedige organisasjon feirer og minnes æra av enestående global humanitær...

Scientologysin IAS veldedige organisasjon feirer og minnes æra av enestående globalt humanitært arbeid

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Tusenvis feirer 4 år med IAS sitt monumentale globale humanitære arbeid ved å bruke L. Ron Hubbards visjon.

BRUSSEL, BRUSSEL, BELGIA, 29. november 2023 /EINPresswire.com/ - Tusenvis av Scientologists nylig samlet på det historiske Saint Hill-godset i West Sussex, England for å minnes fire år med monumental humanitær bragd av International Association of Scientologists (IAS). Saint Hill er hjemmet til L. Ron Hubbard, grunnleggeren av Scientology Religion. Over en helg med festligheter feiret deltakerne nylige IAS-sponsede initiativer og deres enestående verdensomspennende innvirkning.

Arrangementet åpnet fredag ​​kveld med en omfattende presentasjon av David Miscavige, den kirkelige lederen for Scientologists. Han minnet om grunnleggelsen av IAS i 1984 og dets høytidelige løfte "om å forene, fremme, støtte og beskytte Scientology religion og Scientologists i alle deler av verden." Dette innviet en æra med globalt humanitært arbeid veiledet av L. Ron Hubbards visjon for «en sivilisasjon uten galskap, uten kriminelle og uten krig».

Mr. Miscavige beskrev IAS sin store innsats de siste fire årene for å gi håp og hjelp over hele verden, spesielt gjennom prøvelsene av den globale pandemien. Da land overalt la ned, mobiliserte en frivillig ministerstyrke på nett og i gatene, og leverte forbløffende 9 millioner timer med en-til-en-hjelp mellom 2020 og 2023. For å møte den skyhøye etterspørselen, distribuerte Kirken 45 millioner informasjonshefter som inneholdt løsninger for livets vanskeligheter. Nye partnerskap ble dannet med 29,000 XNUMX statlige, private og ideelle organisasjoner over hele verden. Seertall på Scientology Nettverket vokste med over 20 millioner, ettersom folk overalt søkte svar”, sa Scientologysin EU- og FN-representant Ivan Arjona.

Mot alle odds oppnådde religionen også landemerke anerkjennelser selv midt i globale nedstengninger og restriksjoner. Disse inkluderte full skattefritaksstatus fra Panama i 2022, offentlig ytelsesstatus fra Nederland i 2022, og offisiell anerkjennelse som en formell religion fra Hellas i 2023.

I tillegg kulminerte flere tiår med nådeløs kampanje fra Citizens Commission on Human Rights (CCHR) da FN var vertskap for sin første konsultasjon noensinne om menneskerettigheter innen psykisk helse. På dette toppmøtet i Genève, Sveits, presenterte CCHR ekspertvitnesbyrd mot systemisk psykiatrisk misbruk. De resulterende FN-retningslinjene inkorporerte CCHRs innspill, og forbød definitivt ufrivillig behandling og tvungen institusjonalisering i psykisk helsevern.

Mr. Miscavige viste også frem den utvidede rekkevidden til IAS-sponsede humanitære initiativer som Youth for Human Rights, The Way to Happiness og Foundation for a Drug-Free World. Truth About Drugs-kampanjen utnevnte NFL-legenden Marshall Faulk til sin nasjonale talsperson. Ved å bringe budskapet sitt om forebygging direkte til ungdom over hele Amerika, spredte Mr. Faulk narkotikaundervisning til millioner. Til sammen har "over 300 millioner individer nå blitt løftet opp gjennom slike IAS-programmer," sa Arjona.

Da katastrofale katastrofer rammet overalt fra Kashmir til Florida de siste fire årene, Scientology Frivillige ministre mobiliserte for å gi praktisk hjelp på 45 krisesteder i 20 forskjellige land. Deres innsats vil bli udødeliggjort i en original dokumentar kalt "Operation: Do Something About It." Filmen forteller om den globale pandemiresponsen og har premiere i desember på Scientology Network.

Under arrangementet overrakte Mr. Miscavige også IAS Freedom Medals til eksemplariske humanitære. Disse inkluderer mental helsereformator Yuzuru Ogura fra Tokyo, "hvis avsløringer av psykiatrisk feilbehandling bidro til å redusere Japans selvmordsrate med 34 %", heter det i den offisielle pressemeldingen fra Scientology.org; lærere Salomon og Lucy Dabbah fra Mexico City, hvis arbeid "har gitt narkotikaundervisning til 2.1 millioner unge studenter over hele Mexico" sa Arjona; og religionsfrihetsforkjemper Giselle Lima fra Panama City, hvis innsats sikret skattefritak og juridisk status for Scientology i Panama mens han jobbet med rettshåndhevelse for å spre god moral i Panama.

"IAS-medlemmer kom sammen lørdag 4. november om morgenen for å planlegge en ambisiøs liste med nye bevissthetskampanjer om menneskerettigheter, narkotikaforebygging, moralsk utdanning og katastroferespons for det kommende året" forklarte Arjona til forskjellige europeiske ledere. Den kvelden ble mangeårige støttespillere av IAS hedret på det årlige Patrons Ball. "Siden den siste samlingen i 2019 har nesten 5,000 nye lånetakere sluttet seg til IAS for å støtte dets humanitære oppdrag," fortsetter Arjona. Til slutt, søndag kvelds Saint Hill Charity Concert samlet inn midler til lokale veldedige organisasjoner over East Grinstead og de omkringliggende samfunnene.

Fremfor alt ble helgen "minnet om en epoke med enestående humanitære prestasjoner gjort mulig av de trofaste støttespillerne til IAS. Det avsluttet også fire historiske år med etablering av nye ideelle kirker Scientology jorden rundt. For å demonstrere uforminsket momentum, kunngjorde Mr. Miscavige 10 nye anlegg som skal åpnes i løpet av det neste året i Europa, Afrika og over hele Nord-Amerika» høydepunkter Ivan Arjona sa til slutt at «bak en slik grenseløs vekst ligger L. Ron Hubbards visjon for Scientology å skape «en sivilisasjon uten galskap, uten kriminelle og uten krig» – en visjon som nå krysser nye grenser over hele verden takket være IAS».

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -