9.4 C
Brussel
onsdag 21. februar 2024
internasjonaltProgress MS-25 la til kai med ISS og leverte mandariner og nyttårs...

Progress MS-25 la til kai med ISS og leverte mandariner og nyttårsgaver

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Gaston de Persigny
Gaston de Persigny
Gaston de Persigny - Reporter kl The European Times Nyheter

Lastefartøyet ble skutt opp fredag ​​fra Baikonur Cosmodrome

Progress MS-25 lasteromfartøyet, som ble skutt opp på fredag ​​fra Baikonur Cosmodrome, la til kai med Poisk-modulen til det russiske segmentet av den internasjonale romstasjonen (ISS), rapporterte Roscosmos, som sitert av TASS.

Skipet la til kai ved stasjonen i automatisk modus, legger BTA til. Prosessen ble kontrollert fra jorden av spesialister fra Mission Control Center, og fra ISS-styret av kosmonautene Oleg Kononenko, Nikolai Chub og Konstantin Borisov.

«Progress MS-25» leverte 2,528 kg last, inkludert 515 kg drivstoff, 420 liter drikkevann, 40 kg komprimert nitrogen i flasker, klær og ca. 1,553 kg diverse utstyr for medisinsk kontroll og sanitærbehov. I tillegg leverte skipet mat til de russiske kosmonautene, inkludert mandariner, appelsiner, sitroner og grapefrukt, som det russiske forskningsinstituttet for matkonsentratindustri og spesialmatteknologi tidligere rapporterte.

"Progress MS-25" brakte også nyttårsgaver til stasjonen, som ble forberedt for besetningsmedlemmene av deres slektninger og venner, rapporterte den psykologiske støttetjenesten til ISS-mannskapet. Gaveposer inneholder også drage nøkkelringer.

Skipet leverte også et spesielt kompleks "Incubator-3" og 48 egg av japansk vaktel, ved hjelp av hvilke det er planlagt å gjennomføre "Quail"-eksperimentet, samt utstyr for "Quartz-M"-eksperimentet, som kosmonauter må installeres under arbeidsøkten utenfor skipet.

Illustrasjonsfoto av Suzy Hazelwood: https://www.pexels.com/photo/orange-fruit-on-white-ceramic-saucer-1295567/

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -