12.8 C
Brussel
Mandag, mai 27, 2024
ENTERTAINMENTVerdens fjerde Harry Potter-butikk åpner i Istanbul

Verdens fjerde Harry Potter-butikk åpner i Istanbul

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Butikken vil bli et knutepunkt for fans ikke bare fra Tyrkia, men også fra Midtøsten, Balkan og nærliggende regioner som deler lidenskapen sin for trollmannsverdenen til Harry Potter

Forventningen blant «Harry Potter»-fans i Istanbul når sitt høydepunkt når den fjerde Wizarding World-butikken over hele verden skal åpne dørene i byen, rapporterte Daily Sabah. Selskapet "Magic Shop" startet forberedelsene til åpningen av butikken med en investering på millioner av euro.

Butikken har som mål å bli et knutepunkt for fans ikke bare fra Tyrkia, men også fra Midtøsten, Balkan og nærliggende regioner som deler lidenskapen sin for trollmannsverdenen til Harry Potter.

Bokserien «Harry Potter», skapt av forfatteren J. K. Rowling, fikk verdensomspennende berømmelse og ble et kulturelt fenomen, og fengslet publikum i alle aldre med bøkene og filmene hennes.

Denne særegne og innovative butikken vil tilby en rekke produkter under ett tak, og gi Harry Potter-elskere en enestående shopping og en oppslukende opplevelse med lokale og internasjonale varer.

Butikken ligger i Mall of Istanbul og har et område på 200 kvadratmeter. "Wizarding World Shop av Sihir Dükkanı" vil kunne skilte med et bredt utvalg av rundt 1,500 produkter fra serien "Harry Potter" og "Fantastic Beasts".

Butikken vil gjenspeile den fengslende atmosfæren i Harry Potter-universet i interiørdesignen og vil ha utdrag fra serien på veggene, ikoniske figurer av karakterene i vinduene og unike detaljer rundt hvert hjørne.

Besøkende kan forvente eksklusive opplevelser som «Velge en tryllestav», «Bestemme et hjem fra sorteringshatten», «Prøver usynlighetskappen» og «Plattform 9 ¾ Photos» daglig fra 10:00 til 10:00.

Foto: Dukes Chocolate Frog Cauldron Mug / Wizarding World Shop av Sihir Dükkanı. - "Vinn trofeet og du vil være i Harry Potter-verdenen ... Vi møter ofte disse mirakuløse drinkene i den magiske verdenen til Harry Potter. Disse drikkene lages i en heksegryte. Som Magic Shop lager vi verdifulle og unike krus som vil transportere deg til det mystiske og fantastiske universet og få deg til å tenke som om du er sammen med Harry Potter. Honey Dukes Chocolate Frog Cauldron Mug er et veldig verdifullt krus som vil skape en følelse av magi som vi tok med deg fra denne fantastiske verden.»

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -