9.4 C
Brussel
Søndag 21. april 2024
KulturAuksjon for en klokke smeltet av atombombingen av Hiroshima

Auksjon for en klokke smeltet av atombombingen av Hiroshima

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

En klokke som ble smeltet under atombombingen av Hiroshima 6. august 1945 har solgt for mer enn $31,000 XNUMX på auksjon, rapporterte Associated Press.

Pilene stoppet i øyeblikket da atombomben detonerte over den japanske byen – klokken 8 lokal tid, ifølge arrangørene av auksjonen fra auksjonshuset RR Auction i Boston. Den ble kjøpt for $15 31,113 av en kunde som foretrakk å være anonym.

Klokken ble oppdaget blant ruinene etter Hiroshima-angrepet av en britisk soldat på et oppdrag for å sikre nødforsyninger og vurdere byens gjenoppbyggingsbehov, sa auksjonsarrangører.

Varen ble tilbudt på auksjonen sammen med andre historisk betydningsfulle gjenstander. Blant dem var en sjekk signert av George Washington - en av bare to kjente sjekker signert av ham som USAs president som noen gang ble tilbudt på auksjon. Den ble solgt for 135,472 250,000 dollar. En kopi av den lille røde boken signert av Mao Zedong er solgt for XNUMX XNUMX dollar.

Illustrasjonsfoto av Armin Forster: https://www.pexels.com/photo/the-ruin-of-hiroshima-prefectural-industrial-promotion-hall-in-hiroshima-japan-6489033/

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -