7.2 C
Brussel
Fredag, april 19, 2024
AsiaEuropean Sikh Organization Fordømmer bruk av makt mot indiske bønders protest

European Sikh Organization Fordømmer bruk av makt mot indiske bønders protest

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil - kl The European Times Nyheter - Mest i de bakre linjene. Rapportering om bedrifts-, sosiale og statlige etiske spørsmål i Europa og internasjonalt, med vekt på grunnleggende rettigheter. Gir også stemme til de som ikke blir lyttet til av de generelle mediene.

Brussel, 19. februar 2024 - Det European Sikh Organization har utstedt en sterk fordømmelse etter rapporter om overdreven makt brukt av indiske sikkerhetsstyrker mot bønder som har protestert i India siden 13. februar 2024. Bøndene, som har krevd implementering av minimumsstøttepriser (MSP) for avlingene deres, minner om den utbredte 2020–2021 Indiske bønders agitasjon, har angivelig møtt alvorlige og voldelige undertrykkelser.

I en foruroligende hendelsesforløp har det blitt rapportert at bruken av pelletvåpen av indiske styrker har resultert i alvorlige skader blant demonstrantene, med minst tre bønder som ble blindet. Denne metoden for folkemengdekontroll, som tidligere ble sett i de omstridte regionene i Kashmir, markerer en urovekkende bruk av dødelig makt mot sivile som gir uttrykk for dissens.

De European Sikh Organization, som representerer sikh-samfunnet i Europa, har tatt raske grep ved å bringe dette spørsmålet til forgrunnen i Europaparlamentet. Organisasjonen planlegger å engasjere seg med medlemmer av Europaparlamentet (MEP) for å synliggjøre alvorlighetsgraden av situasjonen og gå inn for rettighetene til de indiske bøndene innenfor den bredere rammen av EUs forpliktelse til menneskerettigheter.

Uttrykker solidaritet med bøndene European Sikh Organization understreket den sterke kontrasten mellom håndteringen av bondeprotester i Europa og India. I Europa møtes bøndenes rettigheter til å protestere og gå inn for sine interesser ofte med dialog og forhandlinger, snarere enn vold og undertrykkelse. Denne forskjellen fremhever en betydelig bekymring for behandlingen av indiske bønder og behovet for internasjonal oppmerksomhet for å sikre at deres grunnleggende rettigheter beskyttes.

Støtten fra bondesamfunnet i Belgia til deres indiske kolleger er et vitnesbyrd om problemets globale natur, og understreker den universelle retten til fredelig protest og viktigheten av myndighetenes ansvarlighet for å håndtere innbyggernes klager.

Etter hvert som situasjonen utvikler seg, vil European Sikh Organizationsin innsats for å bringe internasjonal gransking av maktbruk mot indiske bønder er et avgjørende skritt i å gå inn for rettferdighet og menneskerettigheter. Organisasjonens oppfordring til handling innenfor EU representerer et bredere bønn om global solidaritet med de som kjemper for deres levebrød og rettigheter, mot uforholdsmessig bruk av makt og undertrykkelse.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -