14.7 C
Brussel
Torsdag april 11, 2024
internasjonaltUn nouveau quartier de Grozny portera le nom de Vladimir Poutine

Un nouveau quartier de Grozny portera le nom de Vladimir Poutine

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Et nytt nabolag i Groznyj vil bli oppkalt etter Russlands president Vladimir Putin. Dette ble annonsert av sjefen for Tsjetsjenia, Ramzan Kadyrov. 15. februar gjorde han seg kjent med fremdriften i arbeidet i den sentrale bydelen.

«Her pågår store byggearbeider, hvoretter et nytt nabolag vil dukke opp. Den vil bære navnet til vår nasjonale leder, den mest fremtredende politiske skikkelsen i vår tid – Russlands president Vladimir Putin,” skrev Kadyrov i Telegram.

Nabolaget skal ifølge ham ligge på et areal på over 200 hektar. Den vil ha 130 boligblokker, samt moskeer, barnehager og andre objekter av den sosiale infrastrukturen. Den tsjetsjenske lederen hevder at det allerede er kjøpere for 40 % av boligene under bygging.

I 2008 ble Groznys sentrale boulevard omdøpt til Putin-boulevarden. I tillegg er det fire distrikter i Groznyj, som i 2020, etter ordre fra Ramzan Kadyrov, ble omdøpt til ære for tsjetsjenske nasjonale helter - disse er distriktene Akhmatovsky, Baysangurovsky, Sheikh-Mansurovsky og Vyzatovsky.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -