16 C
Brussel
Mandag, mai 20, 2024
AmerikaNy Scientology Stjerne stiger i Texas' All-Star hovedstad Austin

Ny Scientology Stjerne stiger i Texas' All-Star hovedstad Austin

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

KingNewswire. Austin, Texas (USA) The Ideal Church of ScientologyDen store åpningen i Austin, Texas, sist 24. februar, betyr en stor utvidelse, med vekt på åndelig frihet og samfunnstjeneste. Kirken ligger sentralt på The Drag, og tilbyr åndelig rådgivning og samfunnsprogrammer, og mottar ros fra lokale ledere for sine bidrag til rusopplæring og tverrreligiøst samarbeid. Ledet av David Miscavige, markerer denne begivenheten et nøkkeltrinn i Kirkens globale vekst, og fremhever dens forpliktelse til positiv samfunnspåvirkning og åndelig bevissthet.

Brussel, Brussel, Belgia, 27. februar 2024 – I en livlig feiring av Texas-friheten var hovedstaden Austin vitne til et betydelig øyeblikk i sin historie med åpningen av den nye Ideal Church of Scientology Austin. Arrangementet, preget av en klippeseremoni, fant sted en klar lørdag ettermiddag i byens viktigste sosiale korridor, The Drag, blant en opprømt folkemengde av Scientologists og gjester. Denne storslåtte åpningen er den første av mange som er planlagt i 2024, og symboliserer den uforminskede veksten av Scientology.

Den nye kirken, som ligger overfor University of Texas, står som et fyrtårn for åndelig frihet. Med sine gulv-til-tak-vinduer på gatenivå inviterer kirken forbipasserende til å utforske hva den har å tilby. Den store åpningsdagen var en livlig affære, med omvisninger i kirken fra ettermiddagen til kvelden.

En velkomst i Texas-størrelse

Innvielsesseremonien ble fremhevet av en applaus i Texas-størrelse for Mr. David Miscavige, styreleder Religious Technology Center, som beskrev den nye kirken som en lysende stjerne i «landet Texas». Sammen med menighetsmedlemmer som bidro til etableringen av denne ideelle kirken, skar Mr. Miscavige gjennom et rødt, hvitt og blått bånd, som markerte den offisielle åpningen.

Seremonien var ikke bare en feiring, men også en refleksjon over Texas-ånden. Mr. Miscavige minnet publikum om ordene til en berømt texaner, og trakk paralleller mellom fortidens banebrytende ånd og Kirkens misjon i dag for å avgjøre den menneskelige åndens "landslinje".

Stemmer av enhet og forpliktelse

Arrangementet inneholdt taler fra lokale ledere og talsmenn, som hver fremhevet Kirkens rolle i samfunnet og dets bredere humanitære oppdrag.

Mr. Mike McHone, visepresident for University Area Partners Association, berømmet Kirkens bidrag til fellesskapet, og understreket samarbeidet for å skape et blomstrende, aktivt fellesskap i universitetsområdet.

Mr. Sam Price, en Texas Drug Education Advocate, erkjente det kirkesponsede Drug-Free World-programmets innvirkning, og krediterte det for å gi tusenvis valget mellom å leve rusfritt.

Ms. Simone Talma Flowers, administrerende direktør for interreligiøs handling i Central Texas, snakket om viktigheten av å bygge bro mellom ulike trosretninger og berømmet Kirken for dens rolle i å bygge den største tverrreligiøse bevegelsen i Central Texas. Hun fremhevet Church of Scientologysin forpliktelse til å fremme forståelse og samarbeid mellom ulike religiøse samfunn, noe som har bidratt betydelig til regionens sosiale struktur.

Mr. Nelson Linder, som talte på vegne av Austin NAACP, uttrykte takknemlighet overfor kirken for dens sterke stemme og aktive deltakelse i samfunnet. Han la vekt på de felles målene om rettferdighet og likhet, og hvordan Kirkens innsats i Austin har bidratt til å gjøre disse ambisjonene til virkelighet, og derved berike samfunnet som helhet.

Et nytt kapittel for Scientology i Austin

Etableringen av Ideal Church of Scientology i Austin markerer en betydelig milepæl. Det tjener ikke bare som et åndelig hjem for Scientologists men åpner sine dører for hele samfunnet, og tilbyr et sted for samarbeidsinnsats rettet mot å løfte alle innbyggere, uavhengig av deres kirkesamfunn.

Kirken har en rekke fasiliteter designet for å møte behovene til både menighetsmedlemmer og samfunnet. Folkeinformasjonssenteret, med sin omfattende samling av filmer, gir en grundig innføring i Dianetics og Scientology. Hubbard veiledningssenter tilbyr en-til-en åndelig rådgivning, mens rensesenteret tar for seg mentale og åndelige skader forårsaket av narkotika og giftstoffer. Akademiet utdanner auditører, åndelige rådgivere som hjelper andre med å oppnå åndelig frihet.

Kirkens beliggenhet på The Drag, overfor University of Texas, plasserer den i hjertet av Austins sosiale og kulturelle liv, noe som gjør den til et knutepunkt for samfunnsengasjement og humanitære initiativer.

En global ekspansjon

Åpningen av Ideal Church of Scientology Austin er en del av en global ekspansjonsplan. Gjennom 2024 skal nye ideelle kirker åpnes over hele USA og rundt om i verden, noe som gjenspeiler den økende interessen for Scientology og dets humanitære oppdrag.

Denne utvidelsen inkluderer også lanseringen av Scientology Network, en satellitt-TV-kanal som sender budskapet om Scientology over hele verden, og fremmer Kirkens oppsøkende rekkevidde og engasjement med et bredere publikum.

Den ideelle kirken Scientology i Austin står som et vitnesbyrd om Kirkens forpliktelse til åndelig frihet, samfunnstjeneste og humanitært arbeid. Åpningen markerer et nytt kapittel i Kirkens oppdrag om å hjelpe enkeltpersoner å oppnå større åndelig bevissthet og frihet, samtidig som den tjener som en katalysator for positiv endring i samfunnet og utover.

For mer informasjon om kirken Scientology Austin og dens programmer, eller for å besøke den nye ideelle kirken, interesserte personer oppfordres til å utforske kirkens offisielle nettsted eller besøke kirken personlig.

Dette er noen av de ideelle kirkene i USA, som inkluderer New York City, Harlem, Buffalo, Washington DC, Atlanta, Tampa, Orlando, Miami, Nashville, Cincinnati, Columbus, Detroit, TvillingbyerKansas CityDallasDenverSalt Lake CityFøniksLas Vegas, Portland og Seattle. Og i California alene, kl Sacramento, San Fransisco, Los Gatos, San Jose, Silicon ValleyVenturaSan Fernando ValleyPasadenaLos Angeles, Inglewood, Orange County og San Diego.

Den enestående utvidelsen av Scientology er videre representert ved åpningen av nye ideelle organisasjoner i større byer over hele kloden, inkludert London, Birmingham og Dublin på de britiske øyer; i hele Europa Brussel, Roma, Milan, Padova, Madrid, Berlin, Hamburg, Stuttgart, København, Malmö, Amsterdam, Basel og Budapest; i Midtøsten kl Tel Aviv; langs Stillehavskanten kl Tokyo, Kaohsiung, Auckland, Sydney, Melbourne og Perth; i Sør-Afrika kl Johannesburg og Pretoria; mer i Canada på Quebec og Cambridge; og i de latinamerikanske hovedstedene i Mexico by og Bogotá.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -