5.7 C
Brussel
Tirsdag, april 23, 2024
Redaktørens valgEmpowering Responses to Religious Hatred: A Call to Action neste 8. mars

Empowering Responses to Religious Hatred: A Call to Action neste 8. mars

Sidearrangement på sidelinjen av den 55. ordinære sesjonen til FNs menneskerettighetsråd

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil - kl The European Times Nyheter - Mest i de bakre linjene. Rapportering om bedrifts-, sosiale og statlige etiske spørsmål i Europa og internasjonalt, med vekt på grunnleggende rettigheter. Gir også stemme til de som ikke blir lyttet til av de generelle mediene.

Sidearrangement på sidelinjen av den 55. ordinære sesjonen til FNs menneskerettighetsråd

I en verden der fiendtlighet mot religiøse minoriteter vedvarer, har behovet for styrkende reaksjoner på religiøst hat aldri vært mer presserende. Statens plikt til å forhindre og reagere på voldshandlinger og diskriminering basert på religion er fast forankret i internasjonal menneskerettighetslov. Nylige hendelser med vanhelligelse og diskriminering har imidlertid gjenoppstått debatten om hvordan man best kan håndtere og forhindre slike handlinger.

8. Mars 2024, en sentral begivenhet med tittelen "Styrkende svar på religiøst hat” vil finne sted kl Rom XXV, Palais des Nations, Genève.

Dette arrangementet, organisert av ADF International og co-sponset av Jubilee Campaign, CAP Liberté de Conscience, Fundación para la Mejora de la Vida, la Cultura y la Sociedad, har som mål å fremheve viktigheten av å styrke tilnærminger forankret i internasjonal menneskerettighetslov for å bekjempe religiøst hat.

Utmerkede foredragsholdere inkludert Fru Fiona Bruce, MP, spesialutsending for trosfrihet, Storbritannia; HE erkebiskop Ettore Balestrero, apostolisk nuntius, permanent observatør av Den hellige stol til FNs kontor; Fru Tehmina Arora, direktør for Asia Advocacy, ADF International; Herr Joseph Janssen, Advocacy Officer, Jubileumskampanje; og Herr Jonas Fiebrantz, Advocacy Officer, ADF International, vil lede en paneldiskusjon om sentrale spørsmål rundt religiøst hat.

Panelet vil fordype seg i avgjørende temaer som trender innen krenkelser mot trossamfunn, det internasjonale menneskerettighetsrammeverket for reaksjoner på religiøst hat, mangler ved restriktive tilnærminger og eksempler på styrkende praksiser. Arrangementet avsluttes med en Q&A-sesjon, som gir deltakerne muligheten til å engasjere seg med foredragsholderne og gå dypere inn i diskusjonen.

I en tid hvor rettighetene og frihetene til religiøse minoriteter er truet, er det viktig for globale interessenter å komme sammen og forplikte seg til å implementere styrkende strategier for å bekjempe religiøst hat. Stater, FN, sivilsamfunn og trosaktører har alle en rolle å spille i å fremme sosial motstandskraft og opprettholde menneskerettigheter i møte med religiøs intoleranse.

Jeg kan bare applaudere slike inkluderende initiativ. La oss sammen strebe for en verden der alle individer kan praktisere sin tro fritt, uten trussel om diskriminering eller vold. Det er viktig for globale interessenter å forplikte seg til å implementere styrkende strategier for å bekjempe religiøst hat. All deres støtte, engasjement og talsmann er avgjørende for å fremme sosial motstandskraft og opprettholde menneskerettigheter i møte med religiøs intoleranse.

-

Begivenhetskonseptnotatet, sammen med den fullstendige listen over medsponsorer, er tilgjengelig på denne link.

Vennligst bekreft ditt oppmøte via e-post på [email protected] senest mandag 4. mars 2024.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -