15.9 C
Brussel
Mandag, mai 27, 2024
MiljøOver 200 millioner hunder og enda flere katter streifer rundt i gatene i...

Over 200 millioner hunder og enda flere katter streifer rundt i verdens gater

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

En katt føder opptil 19 kattunger i året, og en hund – opptil 24 valper.

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) streifer over 200 millioner hunder og enda flere katter rundt i gatene verden over. Dette ble annonsert av Four Paws Foundation. I anledning Verdensdagen for hjemløse dyr, som feires 4. april, minner dyrevernorganisasjonen om behovet for et kjærlig hjem for enhver katt og hund i verden. En katt kan føde opptil 19 kattunger i året, og en hund kan føde opptil 24 valper, noe som øker overbefolkningsproblemet og deres lidelser.

«Hver hund og katt fortjener et kjærlig hjem. Uansvarlige eiere er en av hovedårsakene til problemet med løse dyr. Det er derfor Four Paws jobber tett med lokalsamfunn for å skape en adopsjonskultur og støtter krisesentre med ekspertise. Når det er flere herreløse dyr enn tilgjengelige hjem, samarbeider vi med lokalsamfunn for å fremme omsorgsfulle og støttende forhold til dyr. Terapihundene våre er det beste eksemplet på å vise at hvert herreløst dyr fortjener en ny sjanse og kan forandre livene våre, sier Manuela Rawlings, leder for European Stray Animal Aid and Public Engagement hos Four Paws.

Stiftelsen trener også hjemløse dyr til å være terapihunder som hjelper barn med deres læring og sosiale ferdigheter, gir ensomme mennesker på sykehjem gratis kjærlighet og trøst, eller legger til rette for behandling av pasienter. Med prosjektet «Animals Helping People» fungerer terapihunder som rollemodeller og kan bidra til å endre samfunnets holdninger til hjemløse dyr.

«Four paws» jobber aktivt i både Asia og Europa. Siden 1999 – også i Øst-Europa, hvor det er registrert flest løshunder i Europa. Sammen med lokale partnere i Romania, Bulgaria og Kosovo implementerer stiftelsen humane, bærekraftige og lokalsamfunnsledede hunde- og kattepopulasjonsstyringsprogrammer. Siden den gang har mer enn 240,000 XNUMX herreløse katter og hunder blitt sterilisert og vaksinert, sa organisasjonen.

Illustrasjonsfoto av Snapwire: https://www.pexels.com/photo/orange-tabby-cat-beside-fawn-short-coated-puppy-46024/

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -