20.3 C
Brussel
Søndag, juli 21, 2024
EuropaEuropeiske idrettsstjerner oppfordrer innbyggerne til å stemme i europavalg

Europeiske idrettsstjerner oppfordrer innbyggerne til å stemme i europavalg

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Fotballspillere, fotballklubber, tennisturneringer og paralympiske spillere har sluttet seg til EUs #UseYourVote-kampanje foran valget til Europaparlamentet 6.-9. juni.

Ledende fotballspillere, inkludert belgiske Red Flames-kaptein Tessa Wullaert, Anna Johanning fra det tyske landslaget, og finske Sanni Franssi, blant andre stjerner i kvinnespillet, har signerte en #UseYourVote-fotball. Et lignende initiativ blir tatt i herrekampen i forbindelse med lørdagens Champions League-finale, og store europeiske klubber inkludert Europa League-vinnerne Atalanta, FC Bayern München, AC Milan og SSC Napoli har eller skal bruke plattformene sine for å oppmuntre innbyggerne til å stemme.

I Brussel arrangerte den belgiske fotballspilleren Amadou Onana en miniturnering for 16 til 18-åringer 25. mai for å oppmuntre dem til å stemme for første gang. På 20 km-løpet i Brussel 26. mai løp 1 300 ansatte ved de europeiske institusjonene under «Running for Europa” banner ved siden av en informasjonsstand ved løpsavslutningen om det kommende valget.

Andre steder viste turneringen Internationaux de Strasbourg Women's Tennis Association (WTA) (18.-25. mai) et #UseYourVote-kampanjebanner på vertsstedet, i tillegg til å være vertskap for en informasjonsstand, og den italienske paralympiske triatlonbronsemedaljevinneren Veronika Yoko hadde en #UseYourVote kampanjeskjerf under moteuken i Milano.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -