16.8 C
Brussel
Fredag, juni 21, 2024
EuropaParlamentets "Use Your Vote"-video når over 190 millioner visninger | Nyheter

Parlamentets "Use Your Vote"-video når over 190 millioner visninger | Nyheter

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Filmen er et hovedelement i parlamentets valginformasjonsaksjoner og inneholder vitnesbyrd fra eldre borgere fra forskjellige EU-land som gir videre sine historier om demokrati til neste generasjoner og understreker at demokrati og stemmegivning ikke kan tas for gitt.

Du kan se det her.

Foruten de 190 millioner visningene (data frem til 12. mai) på sosiale medieplattformer, videostrømming, tilkoblet TV og mobilvisning, har filmen i sine forskjellige formater for TV og sosiale medier så langt blitt vist av mer enn 63 TV-kanaler i 21 land , og vil fortsette å bli vist av flere kanaler i de kommende ukene.

Med «Bruk din stemme. Eller andre vil bestemme for deg» som slagord, denne andre fasen av den institusjonelle valgkampen fremhever viktigheten av demokrati.

Mer spesifikt utforsker kampanjens sentrale video den rutete historien til mange europeiske land og viktigheten av å beskytte verdiene og prinsippene for demokrati.

Kilde lenke

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -