19.8 C
Brussel
Monday, July 22, 2024
bøkerScientology's Foundation Mejora presenterer ny vitenskapelig bok om 10 år med promotering...

Scientology's Foundation Mejora presenterer ny vitenskapelig bok om 10 år med promotering og forsvar av religionsfrihet

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Brussel, Brussel, Belgia, 29. mai 2024 – religionsfrihet – Mejora Foundation, som har rådgivende status hos FNs ECOSOC, presenterte sin siste bok ved Juridisk fakultet ved Universitetet i Sevilla, et prestisjefylt universitet med mer enn 500 års historie. Debatten ble deltatt av professorer, lærere og studenter. Boken "10 years of promotion and Defense of Religious Freedom (10 Años de Promoción y Defensa de la Libertad Religiosa: Análisis, Retos y Propuestas para el Presente y Futuro de la Libertad de Creencias en España y Europa)", er utgitt av det spesialiserte forlaget Dykinson. På presentasjonen deltok professorer fra universitetet i Sevilla Mar Leal og Rafael Valencia, professor Zoila Combalia fra universitetet i Zaragoza, professor Ricardo García fra det autonome universitetet i Madrid, samt advokat Isabel Ayuso Puente og Iván Arjona-Pelado.

"Boken "10 år med promotering og forsvar av religionsfrihet: Analyse, utfordringer og forslag for nåtiden og fremtiden for trosfrihet i Spania og Europa (10 Años de Promoción y Defensa de la Libertad Religiosa: Análisis, Retos y Propuestas para el Presente y Futuro de la Libertad de Creencias en España y Europa)" er publisert med den hensikt å ta tak i de moderne og fremtidige utfordringene som de eldste og mest moderne religiøse enhetene står overfor", forklarer Arjona.

Dette kollektive arbeidet, koordinert av professor i konstitusjonell rett Alejandro Torres Gutiérrez og Iván Arjona-Pelado, president for "Fundación Mejora” så vel som av Europeisk kontor for kirken Scientology, har vært medutgitt av Dykinson og ForRB-publikasjoner. Det er resultatet av et prosjekt, medfinansiert med støtte fra Stiftelsen Pluralism and Coexistence, som vil være tilgjengelig på universitetsbiblioteker over hele landet for å fremme debatt spesielt blant studenter.

Boken, som har 564 sider fordelt på 29 artikler, er en sammenstilling av analyser og forslag om religions- og trosfrihet i spansk og europeisk kontekst. De Fundación para la Mejora de la Vida, la Cultura y la Sociedad (Foundation for the Improvement of Life, Culture and Society), mottaker av prosjektet, som har vært utdeling av Religious Freedom Awards i Spania for 10 år, har stått for å gjennomføre dette tiltaket. Målet er å fremme kunnskap og tilpasning av religiøst mangfold innenfor en ramme av dialog, sameksistens og kampen mot intoleranse og hatefulle ytringer, ofte skapt av misbruk av språk. For dette formål, og under koordinering av professor Alejandro Torres, alle vinnerne av Religious Freedom Awards fra 2014 til 2023 ble bedt om å bidra med en artikkel etter eget valg om trosfrihet, for å gi kunnskap ikke bare om opprinnelsen, dagens situasjon og juridiske rammeverk, men også om dagens utfordringer og forslag til forbedringer fra ulike synsvinkler.

Det rike innholdet i boken dekker et veldig bredt spekter av emner, fra kriminell beskyttelse av religionsfrihet til undervisning i religion i skolen, religiøs diskriminering for EU-domstolen, samarbeidsavtaler med kirkesamfunn, religiøs symbolikk ved OL i Paris, databeskyttelse, ekteskap, fredsagendaer, stereotypier, hatforbrytelser, dyrevelferd, diskriminering, og mange andre problemer.

Boken inneholder artikler av professorer og forelesere fra ledende universiteter i hele Spania, eksperter innen juss, antropologi, sosiologi og offentlig ledelse: Isabel Ayuso Puente, Isabel Cano Ruiz, Adoración Castro Jover, Oscar Celador Angón, Zoila Combalía, José María Contreras Mazarío, Mónica Cornejo Valle, Juan Ferreiro Galguera, Ricardo García García, Marcos González Sánchez, Ana Leturia Navaroaz, Dionios Mar Crnías Fer Llamuz Llamazares Calzadilla, Inés Mazarrasa Steinkuhler, Igor Minteguía Arregui, Mercedes Murillo Muñoz, Paulo Cesar Pardo Prieto, Francisca Pérez-Madrid, Catalina Pons-Estel Tugores, Eugenia Relaño Pastor, Miguel Rodríguez Blanco, Salvador Astoriana Gorska, Al Taroérut, Salvador Tarorut , Rafael Valencia Candalija, Ana María Vega Gutiérrez og Mercedes Vidal Gallardo. Det inkluderer også aksepttaler for Religious Freedom Awards som for den britiske advokaten som fikk anerkjennelse for Scientology i Storbritannia, Peter Hodkin. Nå som den har blitt publisert, vil noen av forfatterne møtes på forskjellige universiteter for å skape debatt om emnet, med den første debatten på universitetet i Sevilla 27. mai, og ved Carlos III-universitetet i Madrid 5. Juni.

De Stiftelsen for forbedring av liv, kultur og samfunn, opprettet av Church of Scientology i 2015 under protektoratet til departementet for utdanning, kultur og sport i Spanias regjering, og i spesiell rådgivende status med FNs økonomiske og sosiale råd siden 2019, har vært en nøkkelspiller i utformingen, Hosting og lede dette prosjektet.

«Vi er veldig glade for å ha kunnet bidra til sammenstillingen av dette tverrgående arbeidet, som vi håper å bruke som et verktøy for å generere debatter og forslag til forbedringer gjennom det kommende studieåret", sier Iván Arjona, som er takknemlig "at et så prestisjefylt forlag som Dykinson har vist interesse for å publisere dette verket“. De anerkjente redaksjonelle Dykinson, basert i Madrid, har vært til tjeneste for kunnskap og kultur i årevis, med fokus på publisering av akademiske og vitenskapelige arbeider, konsolidert siden starten som en benchmark i det spanske publiseringsfeltet. Dykinsons forpliktelse til kvalitet og formidling av kunnskap gjenspeiles i det nøye utvalgte publikasjonene og sin dedikasjon til spørsmål av sosial og juridisk relevans.

Bokens forord fremhever viktigheten av religionsfrihet som en grunnpilar som overskrider grensene for individuelle trosoppfatninger for å lande på selve menneskehetens essens. Gjennom sine sider inviterer boken leserne med på en intellektuell reise som utfordrer fordommer, fremmer empati og fremmer toleranse som bærebjelker for å skape et mer inkluderende og respektfullt samfunn.

"Vi ønsker ikke bare å informere, men også å inspirere til en dialog som bygger og beriker lokalsamfunn for å løse problemene som fortsatt vedvarer i det 21. århundre", sa Arjona. Med støtte fra Stiftelsen pluralisme og sameksistens og samarbeidet med en rekke eksperter, "10 år med promotering og forsvar av religionsfrihet” står som et vesentlig arbeid for å forstå og fremme trosfrihet i våre moderne samfunn.

Da Arjona dedikerte dette kollektive arbeidet, nølte ikke Arjona med å dedikere det til "de hvis frihet er truet; de som har lidd i fengsel for sin tro; de som lider under slaveri eller martyrdød, og alle de som er ofre for brutal behandling, for lenker og lenker, eller for angrep", følelsesladede ord hentet fra"En bønn om total frihet" av L. Ron Hubbard, Grunnlegger av Scientology, og understreker dermed bokens forpliktelse til å forsvare menneskerettigheter og trosfrihet.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -