15.1 C
Brussel
Monday, July 15, 2024
NyheterApple avduker AI-teknologi: ChatGPT kommer på iPhone og 'Apple Intelligence' lanseres

Apple avduker AI-teknologi: ChatGPT kommer på iPhone og 'Apple Intelligence' lanseres

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

eple viste frem AI-integrasjon på WWDC 2024 Developer Conference, med fornyet Siri, OpenAI-partnerskap inkludert. Men oppdateringer imponerer ikke investorer.

I en mye etterlengtet avsløring introduserte Apple sin nye "Apple Intelligence"-teknologi på sin årlige utviklerkonferanse på mandag, og viste frem integrasjonen på tvers av forskjellige apper, inkludert Siri, og brakte OpenAIs ChatGPT til enhetene sine.

Under den nesten to timer lange presentasjonen demonstrerte administrerende direktør Tim Cook og andre ledere hvordan Siris evner har blitt utvidet til å samhandle sømløst med meldinger, e-poster, kalendere og tredjepartsapper. Siri kan nå skrive e-poster og justere tonen for å passe konteksten.

Kjent for sin vekt på brukersikkerhet, fremhevet Apple sin forpliktelse til personvern, og skiller seg fra konkurrenter som Microsoft og Google. Til tross for avanserte funksjoner og fokus på personvern, forble Wall Street imidlertid lite imponert, noe som førte til et fall på nesten 2 % i Apples aksjer. Tilsynelatende var investorer på utkikk etter mer banebrytende AI-fremskritt for å sikre Apples konkurransefortrinn mot industriledere som Microsoft.

Apples forbrukerfokuserte tilnærming står i kontrast til de første bedriftsstrategiene til konkurrentene. Selskapet har som mål å overtale sine over 1 milliard brukere, hvorav mange ikke er teknologientusiaster, om fordelene med den nye teknologien.

Til tross for disse nye funksjonene er Apple fortsatt sterkt avhengig av iPhone-salg, og analytikere tviler på at AI-forbedringene vil gi et betydelig løft på kort sikt. Noen eksperter sier at Alphabet og Microsoft er i "bedre form" etter deres innledende bevegelser mot AI-teknologi, takket være deres skyaktiva.

Written by Alius Noreika

Kilde lenke

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -