21.8 C
Brussel
Søndag, juli 14, 2024
Human RightsFra AI til krigssoner, FN er vertskap for det største globale møtet om funksjonshemming...

Fra AI til krigssoner, er FN vertskap for det største globale møtet om funksjonshemmingsspørsmål

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

FNs nyheter
FNs nyheterhttps://www.un.org
United Nations News - Historier laget av nyhetstjenestene til FN.

Velkommen til denne første gjesteredigerte FNs nyheter live side. Vi rapporterer fra åpningsdagen for den 17. sesjonen av Konferansen av statsparter (COSP17) til den endrende konvensjonen om rettighetene til personer med nedsatt funksjonsevne. Vår ansvarlige blogger denne morgenen er Nick Herd, en aktivist, skuespiller og talkshowvert med Downs syndrom hvis oppgave er å forsterke stemmer og drive endring.

Kilde lenke

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -