Personvernserklæring

Ikrafttredelsesdato: 1. januar 2020

EuropeanTimes.NEWS er ​​medlem av GNS Press.

Adresse: The EuropeanTimes.NEWS, Madrid

E-post: [e-postbeskyttet]

EuropeanTimes.NEWS («oss», «vi» eller «vår») driver følgende nettsteder med deres nyhetsbrev (samlet kalt «tjenesten»):

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begreper brukt i denne personvernerklæringen samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på

definisjoner

Personopplysninger

Personlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).

Brukerdata

Bruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).

Cookies

Informasjonskapsler er små biter av data som er lagret på en brukerens enhet.

data Controller

Med dataansvarlig menes en person som (enten alene eller i fellesskap eller til felles med andre personer) bestemmer formålene for og måten personlige opplysninger behandles eller skal behandles på.

I forbindelse med denne personvernerklæringen er vi dataansvarlig for dataene dine.

Databehandler (eller tjenesteleverandører)

Databehandler (eller tjenesteleverandør) betyr enhver person (annet enn en ansatt i Datakontrolleren) som behandler dataene på vegne av Datakontrolleren.

Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

Opplysningene

Data Subject er en levende person som er gjenstand for personlige data.

Bruker

Brukeren er den enkelte som bruker vår tjeneste. Brukeren tilsvarer datafeltet, som er gjenstand for personopplysninger.

Datainnsamling og bruk

Vi samler inn flere forskjellige typer data for ulike formål for å tilby og forbedre tjenesten vår til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss viss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personopplysninger”). Personlig kan identifiserbar informasjon omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Kontaktdata (e-postadresse, telefonnummer)
  • Fornavn og etternavn
  • Geografiske data (adresse, land, by, postnummer osv.)
  • Organisasjon og stilling
  • Demografiske data
  • Online identifikatorer (brukernavn, IP osv.)

Vi kan bruke dine personlige data til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriale og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å motta noen eller alle av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene som er oppgitt i en e-post vi sender.

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Bruksdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Spore informasjon om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.
  • Reklame Cookies. Reklame Cookies brukes til å hjelpe deg med annonser som kan være relevante for deg og dine interesser.

Det meste av dataene vi samler inn, samles inn direkte fra den registrerte. Vi samler inn noen data fra tredjepartskilder via informasjonskapsler. For mer informasjon om informasjonskapsler, se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Bruk av data

EuropeanTimes.NEWS bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • For å gi deg våre nyhetsbrev
  • For å vise relevant reklame
  • Å gi kundesupport
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, ligner de som du allerede har kjøpt eller spørre om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

Retslig grunnlag for databehandling

EuropeanTimes.NEWS bruker flere juridiske grunnlag for behandling av data:

  • samtykke
  • oppfyllelse av en kontrakt
  • overholdelse av juridiske forpliktelser
  • legitim interesse til The EuropeanTimes.NEWS, for eksempel for markedsføringsformål, for å kontrollere den vanlige driften av tjenesten, for å forsvare våre rettigheter eller for å forbedre nettstedet vårt.

Retensjon av data

EuropeanTimes.NEWS vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

EuropeanTimes.NEWS vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Dataene vi samler inn behandles for det meste i Spania.

EuropeanTimes.NEWS overfører data til et land utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet bare når det landet sikrer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå i henhold til gjeldende lovgivning og spesielt i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (for mer informasjon om landene som tilbyr et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, se: https://goo.gl/1eWt1V), eller innenfor grensene som er tillatt av gjeldende lovgivning, for eksempel ved å sikre beskyttelse av data ved passende kontraktsbestemmelser.

Hvis du ønsker det kan du få kopi av de tilpassede avtalebestemmelsene ved å sende en e-post til [e-postbeskyttet]

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

EuropeanTimes.NEWS vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Forretningstransaksjon

Hvis EuropeanTimes.NEWS er ​​involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil varsle før personopplysningene dine overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

Offentliggjøring for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan The EuropeanTimes.NEWS bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er påkrevd ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).

Juridiske krav

EuropeanTimes.NEWS kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til The EuropeanTimes.NEWS
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Dine rettigheter

EuropeanTimes.NEWS tar sikte på å ta rimelige skritt for å tillate deg å korrigere, endre, slette eller begrense bruken av dine personopplysninger.

Når det er mulig, kan du oppdatere dine personlige data direkte i kontoinnstillingsdelen. Hvis du ikke klarer å endre dine personlige data, kan du kontakte oss for å gjøre de nødvendige endringene.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg og hvis du ønsker at de skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss ved å fylle ut skjemaet på vår kontakt side.

Du har retten:

  • For å få tilgang til og motta en kopi av personopplysningene vi har om deg
  • For å rette opp eventuelle upassende personlige data om deg
  • For å be om sletting av personopplysninger som holdes om deg
  • Å trekke tilbake samtykket ditt over behandlingen av dataene dine
  • Du har rett til dataportabilitet for informasjonen du gir til The EuropeanTimes.NEWS hvis vi samler inn data fra deg. Du kan be om å få en kopi av dine personopplysninger i et vanlig elektronisk format slik at du kan administrere og flytte dem.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har også rett til å sende inn en klage til den spanske tilsynsmyndigheten "Spansk byrå for databeskyttelse” eller din nasjonale tilsynsmyndighet.

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å tilrettelegge for tjenesten vår ("tjenesteleverandører"), for å tilby tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester og utvide funksjonaliteten, eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

En ikke-uttømmende liste over eksempler er nedenfor.

Tekniske tjenester

Vi kan bruke tredjepartstjenester for å hjelpe deg med å logge på enklere på nettstedet eller for å utvide funksjonaliteten til tjenesten vår.

Google Tag Manager

Google Tag Manager er en tjeneste som tilbys av Google som lar oss distribuere andre tjenester på nettstedet. Google Tag Manager samler ikke inn noen av dine personlige data.

Logger på tjenesten vår

På et tidspunkt kan du bruke Google, Facebook, Twitter, LinkedIn og Microsoft for å logge på enklere på nettstedet vårt. Tjenesten vår mottar et identifikasjonstoken fra disse plattformene for å gjøre påloggingsprosessen enklere. Tjenesten vår lagrer ikke din personlige informasjon fra noen av disse plattformene.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Add-onen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

For mer informasjon om personvernpraksis for Google, besøk Googles personvernvilkår: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Innholdsinnsikt

Content Insights er en analysetjeneste som tilbys av Content Insights EAD som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Content Insights EAD overvåker din bruk av tjenesten. Den behandler dataene i samsvar med deres personvernpolicy: https://contentinsights.com/privacypolicy

nyhetsbrev

MailChimp

Vi bruker MailChimp som vår plattform for å sende nyhetsbrev. Ved å bruke tjenesten vår godtar du at noe av informasjonen du oppgir vil bli overført til MailChimp for behandling i henhold til deres Personvernserklæring og Vilkår for bruk.

MailPoet

Vi bruker MailPoet som vår plattform for å sende nyhetsbrev. Ved å bruke tjenesten vår godtar du at noe av informasjonen du oppgir vil bli overført til MailChimp for behandling i henhold til deres Personvernserklæring og Vilkår for bruk.

Annonsering

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å vise annonser til deg for å hjelpe til med å støtte og vedlikeholde vår tjeneste.

Google AdSense DoubleClick-informasjonskapsel

Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på tjenesten vår. Googles bruk av DoubleClick-informasjonskapselen gjør det mulig for den og dets partnere å vise annonser til brukerne våre basert på deres besøk på tjenesten vår eller andre nettsteder på Internett.

Du kan velge bort bruk av DoubleClick Cookie for interessebasert annonsering ved å gå til websiden for Google-annonserinnstillinger: https://www.google.com/ads/preferences/

Behavioural Remarketing

EuropeanTimes.NEWS kan bruke remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkte tjenesten vår. Vi og våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på dine tidligere besøk på tjenesten vår.

Google AdWords

Google AdWords-remarketingtjenesten leveres av Google Inc.

Du kan melde deg av Google Analytics for visningsannonsering og tilpasse annonser for Google Displaynettverk ved å gå til siden for Google-annonserinnstillinger: https://www.google.com/settings/ads

Google anbefaler også å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - for nettleseren din. Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende muligheten til å forhindre at dataene deres blir samlet inn og brukt av Google Analytics.

For mer informasjon om personvernpraksis for Google, besøk Googles personvernvilkår: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Twitter

Twitter remarketing-tjenesten leveres av Twitter Inc.

Du kan velge bort Twitters interessebaserte annonser ved å følge instruksjonene deres: https://support.twitter.com/articles/20170405

Du kan lære mer om personvernspraksis og retningslinjer for Twitter ved å besøke deres personvernspolitiske side: https://twitter.com/privacy

Facebook

Facebook remarketing tjeneste leveres av Facebook Inc.

Du kan lære mer om interessebasert annonsering fra Facebook ved å besøke denne siden: https://www.facebook.com/help/164968693837950

For å melde deg fra Facebooks interessebaserte annonser, følg disse instruksjonene fra Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook følger de selvregulerende prinsippene for nettbasert adferdsannonsering etablert av Digital Advertising Alliance. Du kan også velge bort Facebook og andre deltakende selskaper gjennom Digital Advertising Alliance i USA https://www.aboutads.info/choices/, Canada's digitale annonseringsalliance i Canada https://youradchoices.ca/ eller European Interactive Digital Advertising Alliance i Europa https://www.youronlinechoices.eu/, eller fravalg ved hjelp av innstillingene for mobilenheten.

For mer informasjon om personvernpraksis av Facebook, vennligst besøk Facebooks datapolicy: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Linkedin

LinkedIns remarketingtjeneste tilbys som en del av LinkedIn Marketing Solutions-pakken. For å lese mer om hvordan LinkedIns markedsføringsløsninger overholder GDPR, les denne FAQ: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/87080/linkedin-marketing-solutions-and-the-general-data-protection-regulation-gdpr-?lang=en
For LinkedIns personvernregler gå her: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Dataplikt

Som bruker av nettstedet er du ikke underlagt noen lovfestet eller kontraktsmessig forpliktelse til å gi oss dine personopplysninger. Hvis du inngår et kontraktsforhold med oss, kan det hende du må oppgi noen personopplysninger for å realisere kontrakten.

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i disse retningslinjene for personvern

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Jurisdiksjon

Den nåværende personvernerklæringen er underlagt spansk lov. For saker relatert til det gjeldende dokumentet, utpeker vi domstolen i Madrid, Spania som den kompetente.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss: