19.7 C
Brussel
Kemis, May 26, 2022
Michelle Bachelet nyaéta pejabat HAM PBB munggaran anu nganjang ka Cina ti saprak 2005. Di tengah kunjungan anu diawaskeun ketat ieu, séri poto-poto edifying tahanan di Cina "kamp ulang atikan", bukti represi Uyghur, diungkabkeun ku sababaraha média
- iklan -2022 03 24 210626 spanduk alchemy care.com - Warta Éropa
- iklan -
- iklan -ALCHEMY 350 1 - Éropa News

Link

2022 MUNGKIN NGALIPUTAN EROPA TIMES Edisi Khusus - Warta Éropa

Nyunting Nyunting

Kabebasan Percaya

- iklan -

Podcast anyar

- Bagian ekslusif -Logo Éropa Series Hak Asasi Manusa - Éropa News

Bagikeun The European Times

institusi

wartos
Eropa

Karuksakan budaya di Ukraina ku pasukan Rusia bakal reverberate pikeun taun

Usaha ngancurkeun budaya bersejarah Ukraina ku nyerang pasukan Rusia, bakal gaduh dampak anu dahsyat dina laju pamulihan dina jaman pasca perang, ahli HAM PBB anu mandiri ngingetkeun dinten Rebo. 

Dana Iklim Sosial: Gagasan Parlemén pikeun transisi énergi anu adil

EU hoyong transisi énergi anu adil. Pilarian kumaha Dana Iklim Sosial tujuanana pikeun ngabantosan jalma anu paling kakeunaan kamiskinan énergi.

Rusia: Saksi Yéhuwa urang Denmark dibébaskeun sanggeus dipenjara lima taun

Saatos lima taun dipenjara, Dennis Christensen dileupaskeun Salasa ieu 24 Mei. Anjeunna diperkirakeun diusir ka Denmark dinten Rebo…

Donohoe on Ukraina: Kami sadar pisan kana sangsara manusa maranéhanana dina waktos dahsyat ieu

Catatan ku Paschal Donohoe saatos rapat Eurogroup 23 Mei 2022 Hayu atuh ngamimitian konperénsi pers ieu kalayan pamikiran pikeun masarakat ...

FT: Éstonia, Lituania jeung Bulgaria jadi pamingpin di tumuwuhna inflasi di EU

Ieu dicatet yén laju inflasi pangluhurna di Éropa dititénan dina Turki di 70 persén alatan runtuhna lira. The...

olahraga

- iklan -fratellitutti - Éropa News

wawancara

kedah Baca

Di handap ieu pilihan artikel nu cna nyumbang kana kasadaran luhur masarakat

- iklan -

lingkungan

wartos
aqidah

Dasar antropologi Ortodoks

Panulis: Fr. Vasily Zenkovsky Salaku conto kumaha antropologi Ortodoks béda ti denominasi Kulon, sikep béda kana basa asli dina denominasi béda bisa ngawula ka urang....

Rusia: Saksi Yéhuwa urang Denmark dibébaskeun sanggeus dipenjara lima taun

Saatos lima taun dipenjara, Dennis Christensen dileupaskeun Salasa ieu 24 Mei. Anjeunna diperkirakeun diusir ka Denmark dinten Rebo…

Dewan Pamaréntahan CEC nyokong panggero pikeun perdamaian sareng kaadilan di Ukraina

Dewan Pamaréntahan Konférénsi Gereja Éropa negeskeun deui pendirian anu konsisten dina Ukraina, ngahukum agresi Rusia, sareng nyauran perdamaian kalayan kaadilan.

Forum Davos: Dana Solidaritas Global nampilkeun rencana bantosan - Berita Vatikan

Ti Minggu 22 Mei nepi ka Salasa 24 Méi Katolik lalaki jeung awéwé agama bakal ngabahas kapamimpinan jeung citakan sosial dina arena global. Diskusi lumangsung dina rapat internasional Dana Solidaritas Global di Swiss dimana Garéja Katolik mangrupikeun anggota, ngahijikeun wawakil sadaya widang.
- iklan -

kasehatan

- iklan -

buku

Éropa News, warta Éropa, parlemén Éropa, HAM, olahraga, pulitik, megatkeun warta, Uni Éropa, kaséhatan sarta kabébasan agama