9.8 C
Brussel
Saterdag, November 26, 2022

Wat ek uit die pandemie geleer het

VRYWARING: Inligting en menings wat in die artikels weergegee word, is dié van diegene wat dit vermeld en dit is hul eie verantwoordelikheid. Publikasie in The European Times beteken nie outomaties onderskrywing van die siening nie, maar die reg om dit uit te druk.

Meer van die skrywer

LOS ANGELES, CA, VERENIGDE STATE, 5 Julie 2021 /EINPresswire.com/ — Tot vandag toe vertaal die vaardighede wat ek in boks ontdek het na die alledaagse lewe: Ek het geleer dat die stryd van binne begin – en wanneer dit kop-aan-kop met oortuiging, eerlikheid, kwesbaarheid en geloof gekonfronteer word – is die stryd subliem.

Hierdie vaardighede het van onskatbare waarde geword toe die pandemie in Maart 2020 getref het, wat miljoene in isolasie gedwing het om die verspreiding van die Corona Virus te voorkom. Soos baie, was ek gevul met vrees vir die onbekende, gekombineer met gevoelens van ondergang gedurende hierdie ongekende tyd, wat sommige met die Einde van Dae vergelyk het.

Net 'n maand voor die pandemie toegeslaan het, het ek gepubliseer Veg Kans, met groot hoop op boektekens en verskynings wat nooit gebeur het nie, aangesien elke lokaal gesluit was. Aanvanklik het ek gedink ek het 'n fout gemaak en het die tydsberekening van my eerste boek bevraagteken, wat twee dekades geneem het om klaar te maak voor publikasie op Valentynsdag van 2020. Maar na 'n bietjie oorweging het ek besef my boek het op die perfekte tyd uitgekom aangesien dit is geprys vir die gee van lesers krag en hoop. Later daardie jaar was ek nederig om die 2020 North Street Book-prys in Creative Nonfiction & Memoir te ontvang, waarin regter Jendi Reiter gesê het: “Gedurende hierdie moeilike jaar was ons bly om 'n opgewekte verslag van uithouvermoë en bemagtiging te lees. Fighting Chance is ’n inspirerende storie van menslike belang vir sportliefhebbers en feministe.”

Om te glo in die onbekende is een van vele lesse wat ek tydens die pandemie geleer het. Ek het geweet dat ek selfverslaan sou wees as ek wegstuur van droom as skrywer. Ek moes op my eie opgewek en positief bly, sonder bevestiging van boekverkope, spreekverskynings of publisiteit. Dit was 'n daaglikse stryd toe ek myself gedwing het om te mediteer, 'n wandeling in die natuur te neem en nie toe te laat dat die media my psige met negatiwiteit invul nie.

Al het ek in 2000 uit boks getree, het die vaardighede wat ek in die ring geleer het my deur die pandemie gehelp. Ek het oorloë teen bose teenstanders oorleef, wat beteken het dat ek ook hierdie skrikwekkende tyd in ons wêreld se geskiedenis kon oorleef. Boks word beskryf as 'n edele kuns van selfverdediging, die lieflike wetenskap, 'n kanaal vir moed, vasberadenheid en selfdissipline. Boks kombineer atletiek met vaardigheid, krag en kunssinnigheid, en diegene wat by boks bly, leer belangrike vaardighede vir die lewe aan: fokus, hart en toewyding—en hoe om op te staan ​​wanneer hulle platgeslaan word.


Alicia Doyle

Alicia Doyle is die skrywer van die bekroonde outobiografiese boek, "Fighting Chance". Sedert dit in Februarie 2020 gepubliseer is – net een maand voor die wêreldwye pandemie-treffer – het dit drie literêre toekennings gewen: Eerste plek in kreatiewe niefiksie en memoires in die 2020 North Street Book-pryswenner-skrywerskompetisie; 2020 WBAN “Koel storie van die jaar”; en 2021 Beste outobiografiese boek.

In April 2020 het Slavica Bogdanov, 'n 20 keer bekroonde Kanadese draaiboekskrywer en eienaar van Empowering Entertainment, met Doyle saamgewerk om haar ware verhaal na die Silwerskerm te bring.

Doyle, 'n joernalis vir meer as drie dekades, het boks op 28-jarige ouderdom in die laat 1990's ontdek toe sy 'n opdrag by 'n boksgimnasium vir 'n risiko-jeug gedoen het. Doyle het vir twee jaar terselfdertyd as koerantverslaggewer gewerk terwyl sy as bokser geoefen en meegeding het, wat haar een van slegs 'n paar honderd vroue in Amerika gemaak het wat dié sport wat deur mans oorheers het, geïnfiltreer het. Tydens haar boksloopbaan het sy twee Golden Gloves-kampioenskapstitels gewen en drie oorwinnings met uitklophou behaal – en haar pro-debuut op ouderdom 30 in die jaar 2000 is aangewys as The California Female Fight of the Year.

- Advertensie -
- Advertensie -
- Advertensie - kol_img

Moet lees

Jongste artikels