What is This Nuus Scientology Onthul 8800 m2-verklaring in Parys net voor die Olimpiese Spele

Scientology Onthul 8800 m2-verklaring in Parys net voor die Olimpiese Spele

0
Scientology Onthul 8800 m2-verklaring in Parys net voor die Olimpiese Spele

Die Kerk van Scientology het onlangs sy "Ideale Organisasie", in Parys geopen met 'n seremonie wat die stad se ryk kulturele erfenis ten toon gestel het. Ideale organisasies is hoe Scientologists noem die nuwe ras van hul plekke van aanbidding wat ten volle toegerus is om te wys wat is Scientology en al hul gemeentelike dienste lewer. Die indrukwekkende gebou van ses verdiepings in Laan President Wilson van Gran Paris Saint-Denis, gemaak van glas en hout, is onthul Saterdag te midde van opgewondenheid. Die geleentheid het syfers van die Internasionale Vereniging van gelok Scientologists (IAS) sowel as gewaardeerde gaste, van verskeie dele van Frankryk.

Voorsitter van die geskiedkundige gebeurtenis was mnr. David Miscavige, Voorsitter van die Raad Religious Technology Centre en kerklike leier van hierdie jong maar gevestigde, groeiende godsdiens. In sy toespraak aan die uitbundige skare het Miscavige die belangrikheid uitgespreek om hierdie nuwe geestelike tuiste in die stad te vestig. “Terwyl ons Ideale organisasies in ander kulturele episentrums geopen het, is megastede van betekenis vir ons hele wêreldbeweging, wel, hierdie een kroon hulle almal. Jy is immers in die Kulturele Hoofstad van die Aarde, en boaan elke 'Beste'-lys. Beste kuns. Beste kos. Beste … toring”.

Mnr. David Miscavige het ook die betekenis van Parys genoem, as 'n simbool van vryheid wat die ooreenkomste tussen die stad se beginsels en die Kerk se kernmissie beklemtoon. “Daar is 'n geboortereg van hierdie land wat nie vergeet kan word nie. Dit spoor terug na die sterk stemme van jou Verligting in eeue gelede,” het hy gesê. “Daarmee bedoel ek diegene wat die eerste keer die regte van die mens, die waardigheid van die mens voorgestaan ​​het en wat geboorte gegee het aan 'n frase wat alles behalwe sinoniem is met die gees van hierdie dag: Vryheid, Gelykheid en Broederskap. Ek sê niks verteenwoordig daardie ideale beter - en in werklikheid die doenigheid wat nodig is om daardie ideale te bereik - as jou nuwe Ideale Organisasie van Parys."

Een van die gassprekers by die geleentheid was dr. Mouslim Fidahoussen, 'n godsdiensgeleerde, kenner van intergeloofsake en 'n Imam. Fidahoussen het die Kerk geloof vir sy bydraes in die verspreiding van positiwiteit en vreugde deur L. Ron Hubbard se morele riglyne bekend as Die Weg na Geluk. “Selfs hier in distrik 93 gaan jou nalatenskap jou vooruit. Julle spanne het The Way to Happiness gelewer by plekke waar geluk waarskynlik as net ’n sprokie beskou is,” het hy gesê.

'n Ander spreker, mnr. Jean Maher, 'n internasionale menseregtedeskundige wat as 'n adviseur oor regte-kwessies vir beide Europese en Amerikaanse nasionale regerings gedien het, het die Kerk se passie vir die verdediging van menseregte beklemtoon. "As 'n burger van Frankryk beskou ek dit beslis 'n plig en eer om hierdie nalatenskap van menseregte voort te dra. En jou tradisie van diens sluit in om nie minder nie as 400,000 XNUMX Menseregte-boekies by die stadspleine, die treinstasies en oral in Frankryk af te lewer,” het Maher gesê.

Mnr. David Guyon, 'n prokureurskenner van grondwetlike reg en universiteitsdosent wat teen gedwonge psigiatriese toewyding geveg het, het gepraat van die Kerk se vennootskap met die Burgerkommissie vir Menseregte (CCHR) om 'n lig te laat skyn op die misbruik van gedwonge opsluiting in hospitale. “Julle is die wat die wurggreep van psigiatrie verbreek en duisende hul lewens teruggee!” het hy uitgeroep.

Dr. Petar Gramatikov, 'n lid van die Verenigde Nasies se NRO Komitee oor Vryheid van Godsdiens of Geloof in Genève, verteenwoordig die United Religions Initiative, en het die Kerk se werk in die bevordering van dialoog met ander godsdienste geloof. “As jy wil weet wie die stem van intergeloofsvooruitgang is, is dit jy—die Kerk van Scientology! Jy het 'n onvoorwaardelike verbintenis tot intergodsdienstige eenheid getoon,” het Gramatikov gesê.

Die laaste gasspreker, me. Elodie Maumont, 'n hardnekkige prokureur wat in die verdediging van burgerlike vryhede en godsdiensvryheid spesialiseer, het haar bewondering uitgespreek vir die Kerk se volharding en passie. "Vandag is die verpersoonliking van jou volharding in helder daglig," het sy gesê. “Hierdie oomblik is jou besef. Dit is gedryf deur jou deursettingsvermoë en jou passie. As ons net ’n klein hoeveelheid van die lewe wat jy bring na wat jy doen kon bottel, sou hierdie wêreld ’n ander, helderder en vreedsame een wees.”

Toe die seremonie tot 'n einde gekom het, het mnr. Miscavige die skare weer toegespreek en verklaar: "En daarmee berei ons ons voor om Parys in geheel te verwelkom. So sal jou nuwe nalatenskap begin, soos jy die wêreld nooi om te ontdek Scientology soos nog nooit in die geskiedenis nie. Maar vir nou, vandag, vier ons hierdie sterre Ideale Org in die Stad van Lig.”

Daarmee is die groot blou lint bo-op die glinsterende gebou gesny, vuurwerke opgeskiet, en die menigtes het gretig deur die deure saamgedrom om die pragtige nuwe geestelike tuiste, die Ideale Kerk van Scientology en Celebrity Centre Grand Paris, nou oop vir almal.

Die nuwe Kerk bied nie net 'n spilpunt vir Scientology dienste, maar dien ook as 'n gemeenskapsentrum, wat 'n reeks geleenthede en programme aanbied, van intergeloofsforums en menseregteberade tot dwelmopvoedingskonferensies en kulturele optredes. Sy openbare inligtingsentrum bied besoekers 'n omvattende inleiding tot die oortuigings en praktyke van die Scientology godsdiens, sowel as die Kerk se verskeie humanitêre inisiatiewe.

Die inhuldiging van hierdie Ideale Org in Parys is 'n belangrike mylpaal in die steeds groeiende globale uitbreiding van die Kerk van Scientology. Oor die afgelope jare het die Kerk nuwe Ideale organisasies in groot stede regoor die wêreld geopen, insluitend Londen, Berlyn, Tokio, Mexikostad, Madrid, Taiwan, Hamburg, Boedapest, Kopenhagen, en verskeie vele meer regoor die Verenigde State; en in die laaste 6 weke 'n totaal van 4 nuwe plekke van aanbidding Mexico del Valle, Chicago, Austin en nou Parys.

Aangesien die Stad van Lig hierdie pragtige nuwe toevoeging tot sy ikoniese landskap verwelkom, verwelkom die Kerk van Scientologyse teenwoordigheid in Parys is gereed om die gemeenskap te inspireer en op te hef, om "groter begrip, samewerking en 'n gedeelde verbintenis tot die ideale van vryheid, gelykheid en broederskap wat lank die stad se nalatenskap bepaal het, te bevorder", het Ivan Arjona, kerk se verteenwoordiger, gesê. in Europa.