3.7 C
Brussel
Donderdag december 7, 2023
GodsdienstVERBODENEen ramp in hoop veranderen, de katalysator van 9 september Scientology's Mondiale humanitaire bereik

Een ramp in hoop veranderen, de katalysator van 9 september Scientology's Mondiale humanitaire bereik

Nieuw bureau
Nieuw bureauhttps://europeantimes.news
The European Times Nieuws is bedoeld om nieuws te dekken dat er toe doet om het bewustzijn van burgers in heel geografisch Europa te vergroten.

BRUSSEL, BELGIË, 14 september 2023/EINPresswire.com/ – De cataclysmische nasleep van de terroristische aanslag van 9 september was een cruciaal moment voor Pastoraal Werkers, en onderstreepte dat, ongeacht de ernst van de situatie, “er iets aan gedaan kan worden.”

Terwijl we de verjaardag van 9/11 herdenken, Scientology Pastoraal Werkers beschouwen deze dag als een keerpunt voor hun beweging. Deze tragische gebeurtenis stimuleerde de mobilisatie van individuen die nu bij elke grote ramp wereldwijd dienen. Momenteel maken Pastoraal Werkers ter plaatse een verschil door de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en degenen die ontworteld zijn door de ernstige overstromingen in Griekenland en Italië te helpen. De onbaatzuchtige hulp die dagelijks door duizenden Pastoraal Werkers wordt verleend, wordt gedreven door het voorbeeld van de vrijwilligers die bij het World Trade Center dienden.

Meer dan 800 Scientology Pastoraal Werkers waren na de terroristische aanvallen ter plaatse in het World Trade Center.

Het New York Times meldde: “Meer dan 100 Pastoraal Werkers van de Kerk van Scientology zijn op elk moment aanwezig rond de overblijfselen van het World Trade Center. Op de dag van de aanval brachten ze voedsel voor de arbeiders… Wanneer reddingswerkers uit het puin tevoorschijn komen, proberen de ministers, herkenbaar aan hun T-shirts, de geest van de arbeiders te heroriënteren en hun lichamen weer nieuwe energie te geven.”

Een politiechef uit New York sprak zijn dankbaarheid uit door te zeggen: “De Pastoraal Werkers toonden opmerkelijke energie en medeleven op Ground Zero en hielpen de fysieke lasten en mentale druk van de reddingswerkers te verlichten. De organisatie, zorg en toewijding van jullie Pastoraal Werkers waren uitstekend, werden zeer gewaardeerd en zullen in herinnering blijven door degenen die hun hulp ontvingen.”

De leider van een reddingsteam merkte op: ‘Er zijn hier veel zeer gestresste, vermoeide en uitgeputte reddingspersoneel, en uw inspanningen om hen te helpen hun problemen te beheersen, hun emotionele problemen het hoofd te bieden en wat vrede en rust te vinden, zijn uiterst productief geweest. en waardevol.”

In de nasleep van de aanval zijn dat er ruim 800 geweest Scientology Er werden Pastoraal Werkers ingezet. Ze kwamen uit alle hoeken van het land en het buitenland en boden steun aan hulpverleners. Hun betrokkenheid besloeg de gehele acht maanden durende reddings- en bergingsoperatie.

Na de terreuraanslagen heeft Scientology kerkelijk leider David Miscavige vaardigde The Wake-Up Call uit, een richtlijn die wereldwijd onder scientologen werd verspreid. Zoals de titel suggereert, spoorde het scientologen aan om deze gebeurtenis ter harte te nemen.

Een direct gevolg was de snelle uitbreiding van de Scientology Beweging van Pastoraal Werkers, klaar om te reageren op rampen, ongeacht de omvang ervan. Of ze nu assisteren op locaties van natuurrampen of door de mens veroorzaakte rampen of zich richten op de behoeften van hun buren en gemeenschappen, het felgele T-shirt van de Pastoraal Werkers is een baken van hulp geworden.

Geïnitieerd door Scientology Oprichter L. Ron Hubbard in 1973 en gesteund door de Kerk van Scientology Internationaal, de Scientology Het Pastoraal Werker-programma heeft nu honderdduizenden mensen opgeleid Pastoraal Werkers in 185 landen.

Hun credo: “Een Pastoraal Werker negeert de pijn, het kwaad en de onrechtvaardigheid van het bestaan ​​niet. In plaats daarvan is hij toegerust om deze problemen aan te pakken en anderen te helpen er verlichting van te vinden en nieuwe persoonlijke kracht te verwerven.’

Hun motto is, ongeacht de situatie: ‘Er kan iets aan gedaan worden.’

De heer Hubbard ontwikkelde de Scientology Tools for Life voor de opleiding van de Pastoraal Werker. Deze zijn beschikbaar als gratis cursussen voor iedereen die deze vaardigheden wil verwerven om zichzelf, hun families, vrienden en de samenleving te helpen. De Scientology Tools for Life-training is beschikbaar in 17 talen via de Scientology Website en de website van Pastoraal Werkers.

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -