16.9 C
Brussel
Monday, May 6, 2024
internasionaalLitaue verstom die basketbalwêreld: drie generasies, drie oorwinnings oor die VSA

'n Historiese kragmeting by die Mall of Asia Arena

VRYWARING: Inligting en menings wat in die artikels weergegee word, is dié van diegene wat dit vermeld en dit is hul eie verantwoordelikheid. Publikasie in The European Times beteken nie outomaties onderskrywing van die siening nie, maar die reg om dit uit te druk.

VRYWARINGVERTALINGS: Alle artikels op hierdie webwerf word in Engels gepubliseer. Die vertaalde weergawes word gedoen deur 'n outomatiese proses bekend as neurale vertalings. As jy twyfel, verwys altyd na die oorspronklike artikel. Dankie vir die begrip.

Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil - by The European Times Nuus - Meestal in die agterlyne. Verslagdoening oor korporatiewe, sosiale en regeringsetiese kwessies in Europa en internasionaal, met die klem op fundamentele regte. Gee ook stem aan diegene wat nie deur die algemene media geluister word nie.

Manila, Filippyne. 'n Skare van 11,349 110 ondersteuners het 'n ongelooflike oomblik by die Mall of Asia Arena aanskou toe Litaue 'n verstommende oorwinning oor die Verenigde State behaal het met 'n eindtelling van 104-XNUMX. Hierdie intense en opwindende wedstryd het die passie en talent wat teenwoordig is in internasionale basketbal ten toon gestel wat die moeite werd is om die EU-nuus te tref.

'n Indrukwekkende begin en 'n opwindende gevolgtrekking

Reg van die begin af, Litaue het hul oorheersing getoon deur 'n voorsprong van 52-31 teen die einde van die eerste helfte te vestig. Wat egter hierdie wedstryd werklik merkwaardig gemaak het, was nie net Litaue se vroeë voordeel nie, maar ook die opwindende gevolgtrekking wat almal aan die gons gehad het.

Gedurende rustyd Afrigter Steve Kerr en sy span het hul towerkrag bewerk deur 'n vonk aan die brand te steek wat Litaue in die eerste vyf minute van die derde kwart tot slegs twee punte beperk het. Die skrikwekkende 17-punt-agterstand wat Span VSA met rustyd in die gesig gestaar het, het vinnig tot vier punte verminder danksy Mikal Bridges wat 'n onwrikbare momentum gelei het. Met 10 minute oor op die horlosie, het die telling op 71-65 gestaan ​​en hernieude energie in Span VSA ingespuit.

Kasakstan se hoofafrigter Kazys Maksvytis het nietemin briljantheid vertoon deur 'n perfek gebalanseerde span te handhaaf.

Die tweede span het die voortou geneem en 'n vierde kwart opgestel. Met spelers soos Jonas Valanciunas en Donatas Motiejunas in die verf saam met onverwagte uitblinker Vaidas Kariniauskas as 'n rugsteunpuntwag, het Litaue deurgaans maniere gevind om naby die mandjie aan te teken, wat verhoed dat die VSA span om hul voorsprong te sluit.

In die minute van die wedstryd het Litaue kalm gebly en deurslaggewende vrygooie gemaak om hul swaarverdiende oorwinning met presisie en kalmte te verseker.

Litaue VSA basketbal wedstryd hoogtepunte
Litaue verstom die basketbalwêreld: drie generasies, drie oorwinnings oor die VSA 2

Die onstuitbare Jonas Valanciunas

Jonas Valanciunas was 'n krag deur hierdie wedstryd. Sy statistieke alleen vang nie sy impak op die hof ten volle vas nie. Valanciunas het nie net vokaal gelei nie, maar het ook 'n formidabele fisiese teenwoordigheid vir Litaue aangebied. Jaren Jackson Jr., Bobby Portis Jr., En Paolo Banchero kan almal getuig van die uitdaging om hom beide verdedigend en aanvallend die hoof te bied. Terwyl Valanciunas met 12 punte, 7 rebounds en 2 blokke geëindig het, het sy invloed verder gegaan as wat in die syfers weerspieël word.

Statistiek Vertel die storie

Litaue se indrukwekkende vertoning is beklemtoon deur hul driepunt-skietakkuraatheid toe hulle hul eerste nege pogings van buite die boog aangewend het. Hierdie merkwaardige prestasie het hulle in staat gestel om 'n voorsprong van 21 punte in die eerste helfte op te bou. Al het hul akkuraatheid van driepunt-reeks afgeneem, het hul vermoë om terugslae te kry uitgestaan. Hulle het daarin geslaag om 18 rebounds te gryp, wat gelei het tot 'n aansienlike 17-2 voordeel in tweede-kans punte.

Voortsetting van die Litause nalatenskap

Litaue se oorwinning in hierdie wedstryd was die tyd wat hulle die VSA verslaan het en verskillende generasies basketbaltalent ten toon gestel het. Hierdie oorwinning stuur 'n boodskap aan die basketbalwêreld; Litaue is 'n gedugte aanspraakmaker op die goue medalje.

Ses Litause spelers het in syfers aangeteken, wat 'n afgeronde oortreding toon wat 'n deurslaggewende rol gespeel het om die VSA te verslaan. Anthony Edwards het die span aangevoer met 'n indrukwekkende 35 punte, maar nie een van sy spanmaats het meer as 14 punte aangeteken nie. Dit het die wedstryd 'n ongewone en uitdagende ervaring vir die Verenigde State, by die Wêreldbeker-sokkertoernooi, gemaak.

Wat hulle gesê het

• Kazys Maksvytis, Litaue hoofafrigter: “Ons moet ons emosies en ons pogings vir die volgende wedstryd red. Net oor twee dae begin ons die uitspeelwedstryde. Baie geluk aan my spelers, maar ons moet 'n kort geheue hê om vir die tweede wedstryd voor te berei.”
  • Vaidas Kariniauskas, Litaue: “Dis moeilik om te praat. Dit was van die begin af 'n taai wedstryd. Dit is 'n groot oorwinning vir ons land, vir die spelers, die afrigters, om teen die bestes in die wêreld te speel. Ek is bly vir my land, vir my familie, vir ons gesinne, en ons hoef nie nou op te hou nie. Ons hoef nie veel te vier nie; ons het 'n doen-of-dood teen Serwië oor 48 uur.”
  • Steve Kerr, hoofafrigter van die VSA: “Groot basketbalwedstryd. Litaue het natuurlik net aan die brand uit die hekke gekom, hul eerste nege drieë gemaak, dit na ons toe geneem. Ek is mal oor die manier waarop ons ouens teruggeveg het, baie beter gespeel het in die tweede helfte, soos 'n besetene meegeding het, dit 'n baie goeie lopie gegee het, maar dit was nie genoeg nie. Dit is 'n wonderlike wedstryd vir ons om te ervaar. Dit is FIBA. Daar is wonderlike spanne wat kontinuïteit het, wat verstaan ​​wat hulle doen, wat hulle uitvoer. Litaue was vanaand briljant; hulle het verdien om te wen.”
  • Anthony Edwards, VSA: “Gelukkig kan ons weer speel; dit is al waaraan ek dink.”

In die groot teater van internasionale basketbal sal Litaue se merkwaardige oorwinning oor die Verenigde State ongetwyfeld die geskiedenis ingaan as 'n bewys van hul vaardigheid, veerkragtigheid en onwrikbare verbintenis tot uitnemendheid. Die wêreld verwag nou gretig hul komende kragmeting met Serwië, 'n wedstryd wat beloof om niks minder as elektrifisering te wees nie.