1.6 C
Brussel
Onsdag, november 29, 2023
EuropaEUCDW-ledere: "Europa trenger en sterk industri og arbeidsplasser av høy kvalitet!"

EUCDW-ledere: "Europa trenger en sterk industri og arbeidsplasser av høy kvalitet!"

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.
I lys av den internasjonale arbeidernes dag 1. mai, oppfordrer European Union of Christian Democratic Workers til styrking av europeisk industri og fremme av godt betalte jobber av høy kvalitet.

«Den digitale og grønne omstillingen vil ha en alvorlig innvirkning på vår europeiske økonomi. Vi setter nå kursen for fremtiden og vi må bestemme oss for om vi vil beholde nøkkelnæringer og kvalitetsjobber i Europa eller om vi vil skyve dem bort til USA eller Kina, sier EUCDW-president Dennis Radtke.

«Kampen mot klimaendringer er en utfordring for en hel generasjon, men industrien må være en del av løsningen og ikke problemet. Å sette de riktige insentivene til å investere i stedet for å forby teknologier, må være veien videre til en rettferdig overgang.»

EUCDWs generalsekretær Cindy Franssen legger til:

«Den europeiske industrien bør fremme den grønne og digitale overgangen og fremme skapingen av kvalitetsjobber med rettferdige og trygge arbeidsforhold og fremme kollektive forhandlinger. Mer enn noen gang trenger vi et sterkt samarbeid med alle involverte interessenter: EU, medlemslandene og arbeidslivets parter. Det er den eneste veien videre til en vellykket overgang med respekt for arbeidstakernes rettigheter.»

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -