4 C
Brussel
Onsdag, november 29, 2023
internasjonaltFIBA og globale leverandører samarbeider for å lansere ny LED-backstop

FIBA og globale leverandører samarbeider for å lansere ny LED-backstop

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

FIBA, organisasjonen som styrer basketball, har slått seg sammen med to av sine globale leverandører, Schelde Sports og Unilumin Sports, for å avduke en innovativ LED-backstop. Super SAM 325 PRO LED markerer en milepæl som den første integrerte LED-skjermen som ble integrert i en backstop. Det vil bli vist frem på FIBAs verdensmesterskap i basketball i 2023.

Olivier Esteves, administrerende direktør i Schelde Sports uttrykte deres felles mål med FIBA ​​om å pleie og popularisere basketball i en skala. Esteves formidlet sin stolthet over å introdusere den banebrytende Super SAM 325 PRO LED på et så prestisjefylt arrangement som FIBA ​​Basketball World Cup.

James Li, visepresident for Unilumin fremhevet deres mangeårige rolle som FIBAs offisielle LED-partner siden 2019 og deres pågående forpliktelse til å forbedre tilskueropplevelsen gjennom banebrytende skjermløsninger. Li understreket at det å bringe sammen basketball i verdensklasse med deres avanserte teknologi viser både Unilumins og FIBAs dedikasjon til å gi et fengslende skue som passer til en internasjonal scenebegivenhet.
Super SAM 325 PRO LED kommer med sikkerhetsfunksjoner, inkludert spesialdesignet diamantformet polstring og en løsring som kan bevege seg i flere retninger. Dette gjør den til en av de sikreste bakstoppene på markedet.

Frank Leenders, generaldirektøren for FIBA Media and Marketing Services uttrykte sin takknemlighet for relasjonene som FIBA ​​har bygget opp med sine globale partnere og leverandører. Han fremhevet også tilfredsheten med å se to av disse partnerne Schelde Sports og Unilumin Sports samarbeide for å lage et slikt produkt.

Leenders nevnte at denne LED-backstoppen tilbyr merkeeksponeringsmuligheter for andre globale partnere, noe som resulterer i en vinn-vinn-situasjon for alle involverte.

Super SAM 325 PRO LED vil bli brukt på alle arenaer under FIBA ​​Basketball World Cup 2023. Turneringen er planlagt å finne sted på Filippinene, Japan og Indonesia fra 25. august til 10. september.

Om FIBA ​​Basketball World Cup 2023 
Den 19. utgaven av FIBAs flaggskiparrangement, FIBA ​​Basketball World Cup, finner sted for første gang i tre vertsnasjoner på Filippinene, Japan og Indonesia fra 25. august til 10. september.   

For mer informasjon om FIBA ​​Basketball World Cup 2023, besøk www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023 eller følg FIBA ​​Basketball World Cup 2023 på  Facebook TwitterInstagram og YouTube.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -