14.8 C
Brussel
Torsdag september 28, 2023
NyheterVerdenssopran Svetlana Kasyan tilbyr album til pave Frans' bursdag

Verdenssopran Svetlana Kasyan tilbyr album til pave Frans' bursdag

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.
[td_block_21 category_id="_more_author" limit="4" m16_el="0" m16_tl="15" custom_title="Mer fra forfatteren" block_template_id="td_block_template_17" speech_bubble_text_size="9" subtitle_text_size="12#c6_color" " header_text_color="#6"]

Intervju: Den russiske sopranen Svetlana Kasyan tilbyr et album til pave Frans' bursdag

Den russiske verdenssopransangerinnen Svetlana Kasyan er en av de mest voksende skikkelsene i operaverdenen i dag. Men hun er også en nær venn av pave Frans, som velsignet stemmen hennes og tildelte henne stjernen i teksten til Grand Cross of the Pontifical Order of Saint Sylvester for hennes 35th fødselsdag. Hun er den første og eneste damen som tildeles denne æren. Så det er en rimelig avkastning at hun dedikerer sitt nye album Alle brødre til paven, og bestemmer seg for å løslate den dagen han 85th bursdag, 17. desember.

Alle brødre er laget av 14 folkesanger på 14 forskjellige språk og vil være tilgjengelig her. på 17th desember, og du kan ha en kort, men kraftig forhåndsvisning under intervjuet.

European Times møtte den vakre sopranen for noen spørsmål:

European Times: Albumet ditt heter Fratelli Tutti og du dedikerte det til pave Frans, hva er historien bak det?

Svetlana Kasyan: Dette albumet er historien om livet mitt. Jeg ble født i Georgia, så under krigen flyttet vi til Kasakhstan, jeg studerte i Moskva, vant en konkurranse i Kina og Kina åpnet en internasjonal karriere for meg, 12 år med kontrakter i Italia, og så videre... Så det er det som er bak valget om å ha sanger fra mange land, på mange språk. Da, min nært forhold til pave Frans har alltid vært en velsignelse, og han har alltid vært veldig snill mot meg.

World Soprano Svetlana Kasyan offers Album for Pope Francis’ Birthday

Svetlana Kasyan: Dette albumet er historien om livet mitt. Jeg ble født i Georgia, så under krigen flyttet vi til Kasakhstan, jeg studerte i Moskva, vant en konkurranse i Kina og Kina åpnet en internasjonal karriere for meg, 12 år med kontrakter i Italia, og så videre... Så det er det som er bak valget om å ha sanger fra mange land, på mange språk. Da, min nært forhold til pave Frans har alltid vært en velsignelse, og han har alltid vært veldig snill mot meg.

ET: Hva tror du en artist er ansvarlig for i vår verden? Er det å skape fred blant pliktene til en sanger som deg?

SK: Ja, for meg er musikkens hovedoppgave å forene hele verden. Med min kreativitet ønsker jeg å snakke og skape at det ikke blir krig, selv om det er veldig vanskelig. Men musikk har en enorm kraft.

ET: Du bor i Russland, og ble en ekte diva her og i Italia. Likevel, er du ikke redd for at det å dedikere et album til lederen av den katolske kirke, mens du er en kristen ortodoks, kan utløse noen sterke reaksjoner i ditt land?

SK: Vel, jeg la ut noen utdrag fra albumet på sosiale nettverk og møtte allerede negative kommentarer. Jeg er veldig trist over det! Folk skrev at på grunn av krigene burde jeg ikke inkludere så mange forskjellige sanger på ett album. Men jeg kommer til å fortsette å gjøre dette, og jeg tror at i hjertene til mange mennesker vil det hjelpe til med å bosette verden!

ET: Planlegger du å reise rundt i verden for å promotere albumet ditt? Hvor vil vi kunne se deg i tiden som kommer?

SK: Ja, jeg vil gjerne synge dette vakre repertoaret over hele verden. I tillegg har jeg flere sanger med forskjellige språk på mitt repertoar enn i albumet mitt. Så det ville vært et veldig interessant program. Men ingenting er planlagt for øyeblikket med hensyn til å spille disse låtene på scenen.

ET: Noen ytterligere planer for fremtiden?

SK: Jeg har mange interessante kontrakter Italia, Tyskland og Russland med vakker musikk og nytt repertoar. Så i det minste vil du se meg i disse landene. Men 2022 er ennå ikke startet, så det kan bli mange overraskelser.

fratellitutti World Soprano Svetlana Kasyan tilbyr album til pave Frans' bursdag
- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -