2.6 C
Brussel
Tirsdag, november xnumx, xnumx
ForsvarTages-Anzeiger: Sveits nektet å behandle de sårede i Ukraina

Tages-Anzeiger: Sveits nektet å behandle de sårede i Ukraina

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

Sveits ønsker å forbli en nøytral stat, sier media

Sveits nektet å ta imot militære og sivile ofre fra Ukraina for behandling. Dette melder den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger.

"I midten av juni skrev [Sveits] utenriksdepartementet i en appell til andre avdelinger at de nektet opptak [for behandling] av juridiske og praktiske årsaker," rapporterte publikasjonen. Ifølge avis, mottok landet en forespørsel fra Euro-Atlantic Disaster Response Coordination Center med en forespørsel om å ta imot militære og sivile ofre for fiendtligheter i Ukraina for behandling tilbake i mai. Senere har Utenriksdepartementet behandlet gjennomføringen av denne anmodningen i tre uker, hvoretter avdelingen nektet å etterkomme anmodningen.

Som argument uttalte det sveitsiske utenriksdepartementet sin manglende vilje til å krenke statusen til en nøytral stat i henhold til folkeretten, melder avisen. En av Genève-konvensjonene og Haag-konvensjonen av 1907 krever altså garantier fra nøytrale land om at militæret ikke vil være i stand til å delta i fiendtligheter etter bedring, forklarte forfatterne.

I tillegg nektet Sveits å ta imot sivile for behandling. Viseutenriksminister Johannes Matiassy forklarte: "For tiden tar mange sivile i Ukraina også til våpen."

Siden 24. februar 2022 har den russiske føderasjonens spesialoperasjon blitt utført på Ukrainas territorium for å demilitarisere landet. Russlands president Vladimir Putin bemerket at hovedmålet er å frigjøre territoriene til Donetsk og Lugansk folkerepublikkene. Det russiske forsvarsdepartementet rapporterte at prioriteringen til RF-væpnede styrker er å ekskludere unødvendige ofre blant sivilbefolkningen i Ukraina.

Foto: Vadim Akhmetov © URA.RU

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -