9.8 C
Brussel
Mandag, desember 11, 2023
NyheterAlexandre Novopashin: Vi kjemper mot den kannibalistiske nazi-ideologien!

Alexandre Novopashin: Vi kjemper mot den kannibalistiske nazi-ideologien!

Jan Leonid Bornstein
Jan Leonid Bornstein
Jan Leonid Bornstein er etterforskningsreporter for The European Times. Han har etterforsket og skrevet om ekstremisme siden begynnelsen av vår publisering. Hans arbeid har kastet lys over en rekke ekstremistiske grupper og aktiviteter. Han er en målbevisst journalist som går etter farlige eller kontroversielle temaer. Arbeidet hans har hatt en reell innvirkning i å eksponere situasjoner med en ut av boksen tenkning.

Alexander Novopashin er en kjent erkeprest i landet som fører tilsyn med katedralen St. Alexander Nevsky i Novosibirsk, Vest-Sibir, og er medlem av den russisk-ortodokse kirken, Moskva-patriarkatet.

For sin støtte til den russiske "spesielle militæroperasjonen" i Ukraina og hans anti-kulthandlinger, overrakte Sergey Kiriyenko, en representant for den russiske presidentadministrasjonen, ham vennskapsordenen i år, på vegne av Vladimir Putin selv.

2. januar ga Novopashin sin "Preken kl Ukens guddommelige liturgi før Kristi fødsel».

Tegning etter prekenene til St. Johannes av Kronstadt (en russisk erkeprest som døde i 1908). Erkepresten minner oss om at Gud har gitt den tøffe plikten å "beholde og multiplisere det uvurderlige talentet til den eneste frelsende ortodokse troen" til det russiske folket fordi de er "Guds utvalgte folk".

Og så:

"La oss høre hva den store profeten Johannes av Kronstadt har å si: «Russland er forstyrret, lider, plaget av en blodig indre kamp, ​​av ugudelighet og av en alvorlig moralsk degradering. Ikke bra! Mennesker har utviklet seg til monstre og til og med demoniske ånder. Synder av ulike typer florerer i dagliglivet. Blasfemi, vantro på Gud og frafall har nærmest blitt utbredt i den utdannede klassen. Daglig utskeielse har blitt normen, og litteratur og media er fylt med fristelser."

Erkepresten fortsatte, "Det er nettopp dette det russiske samfunnet går gjennom akkurat nå".

Faktisk noen dager tidligere den 30. desember ble Novopashin intervjuet av avisen Russisk folkeslekt (en russisk avis som tar til orde for autokrati, ortodoksi og russisk nasjonalitet). Han svarte på spørsmålene til journalisten om "Spesialoperasjonen i Ukraina", sa han:

"Jeg håper og tror at Herren ikke vil forlate oss. Vi gjør en god gjerning: vi kjemper ikke Ukraina og ukrainere, men den kannibalistiske nazi-ideologien, som har gjort mange mennesker til slaver. Jeg støtter det ikke bare, men jeg er overbevist om at frigjøringskampen rett og slett var nødvendig. Og kanskje mye tidligere.

(...)

Landet er renset for skitt som dessverre sto på en pidestall. Jeg håper at dette vil fortsette videre.

(...)

Vi ber til Gud og streber etter å få vårt hjemland til å triumfere over de onde åndene som har spredt seg over hele verden. Og vårt samfunn, dessverre, var seriøst mettet med ideologiske og fysiske onde ånder. Oppgaven er å rense oss for onde ånder slik at det blir lettere å puste."

Å rense Russland for onde ånder er selvsagt en svært viktig handling for Kreml i dag. Vi vil bare at de bruker den berømte Sovjetunionens "selvkritikk" på seg selv... Da ville kanskje renselsen vært en velgjørende vekkelse.

Spøk til side, Alexander Novopashin er også en offisiell representant for FECRIS, en fransk paraply-anti-kultorganisasjon finansiert av den franske regjeringen. Nylig, i november, 82 ukrainske fremtredende lærde skrev til den franske presidenten Macron å be ham om å få slutt på finansieringen av FECRIS fra den franske staten. Det kan være på tide at franskmennene lytter...

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -