1.2 C
Brussel
Søndag, desember 3, 2023
ReligionKristendomPave Frans: Den kristne tror ikke på overtro, som magi,...

Pave Frans: Den kristne tror ikke på overtro, som magi, kort og horoskoper

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

"Når du ikke forstår Guds ord, men leser horoskoper og konsulterer spåkoner, begynner du å gå nedoverbakke," advarte han for en tid siden

"Den kristne tror ikke på overtro, som magi, (spådoms-)kort, horoskoper og lignende," sa pave Frans, sitert av ANSA. Det er ikke første gang han har gitt uttrykk for en slik mening om temaet.

"Når du ikke forstår Guds ord, men leser horoskoper og konsulterer spåkoner for å føle deg tryggere, begynner du å gå ned, til bunnen," advarte han for en tid siden.

Pave Frans sa i sin ANGELUS, Petersplassen, søndag 2. juli 2023), utgitt av vatican.va: «Det er noen som forestiller seg at en profet er en slags tryllekunstner som forutsier fremtiden. Men dette er en overtroisk idé og en kristen tror ikke på overtro, som magi, tarotkort, horoskoper og andre lignende ting. I parentes går mange, mange kristne for å få lese håndflatene... Vær så snill... Andre skildrer en profet som bare en karakter fra fortiden, som eksisterte før Kristus for å forutsi hans komme." 

Tidligere i år kritiserte paven også hekseri under et besøk i Den demokratiske republikken Kongo. Han sa at det er en avhengighet til det okkulte og hekseri i noen afrikanske samfunn og understreket at denne formen for avhengighet etterlater folk i grepet av frykt, hevn og sinne.

Foto av George Becker: https://www.pexels.com/photo/playing-cards-on-black-surface-127053/

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -