3.7 C
Brussel
Torsdag desember 7, 2023
ReligionFORBGjør katastrofe til håp, The 9/11 Catalyst for Scientologysin globale humanitære rekkevidde

Gjør katastrofe til håp, The 9/11 Catalyst for Scientologysin globale humanitære rekkevidde

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

BRUSSEL, BELGIA, 14. september 2023/EINPresswire.com/ — De katastrofale kjølvannene av terrorangrepet 9/11 var et sentralt øyeblikk for frivillige prester, og understreket at uavhengig av alvorlighetsgraden av situasjonen, "noe kan gjøres med det."

Når vi markerer årsdagen for 9/11, Scientology Frivillige prester reflekterer over denne dagen som et vannskille for deres bevegelse. Denne tragiske hendelsen ansporet til mobilisering av individer som nå tjener ved enhver større katastrofe over hele verden. For tiden gjør frivillige prester en forskjell på bakken, og hjelper ofrene for jordskjelvet i Marokko og de som ble rykket opp av de alvorlige flommene i Hellas og Italia. Den uselviske hjelpen som gis av tusenvis av frivillige prester hver dag er drevet av eksemplet satt av de frivillige som tjenestegjorde ved World Trade Center.

Over 800 Scientology Frivillige ministre var på stedet i World Trade Center etter terrorangrepene.

De New York Times rapporterte, "Mer enn 100 frivillige prester fra Church of Scientology er tilstede til enhver tid rundt restene av World Trade Center. På dagen for angrepet, brakte de mat til arbeiderne... Når redningsarbeidere dukker opp fra ruskene, forsøker ministrene, identifiserbare på t-skjortene deres, å fokusere arbeidernes sinn på nytt og få energi til kroppene deres.»

En politisjef i New York uttrykte sin takknemlighet og uttalte: «De frivillige prestene viste bemerkelsesverdig energi og medfølelse på Ground Zero, og hjalp til med å lindre de fysiske byrdene og det mentale presset til redningsarbeiderne. Organisasjonen, omsorgen og engasjementet til deres frivillige prester var enestående, satt stor pris på og vil bli husket av de som mottok deres hjelp.»

Lederen for et redningsteam bemerket: "Det er mange svært stressede, slitne, utslitte redningspersonell her, og din innsats for å hjelpe dem med å håndtere problemene sine, takle deres følelsesmessige nød og finne litt fred og hvile har vært ekstremt produktive og verdt det."

I kjølvannet av angrepet, mer enn 800 Scientology Frivillige prester ble utplassert. De kom fra alle hjørner av landet og utlandet, og ga støtte til nødhjelpsarbeidere. Deres engasjement strakte seg over hele den åtte måneder lange rednings- og bergingsoperasjonen.

Etter terrorangrepene, Scientology Den kirkelige lederen David Miscavige utstedte The Wake-Up Call, et direktiv som ble spredt til scientologer globalt. Som tittelen antyder, oppfordret den scientologer til å ta denne begivenheten til hjertet.

En direkte konsekvens var den raske utvidelsen av Scientology Volunteer Ministers-bevegelse, klar til å reagere på katastrofer, uavhengig av omfanget. Enten de bistår ved naturkatastrofer og menneskeskapte katastrofer eller dekker behovene til naboene og lokalsamfunnene, har den knallgule t-skjorten til de frivillige prestene blitt et fyrtårn for hjelp.

Initiert av Scientology Grunnlegger L. Ron Hubbard i 1973 og støttet av Church of Scientology Internasjonal, den Scientology Frivillig minister-programmet har nå hundretusenvis av individer utdannet som Frivillige prester over 185 land.

Deres trosbekjennelse: «En frivillig prest ignorerer ikke smerten, ondskapen og urettferdigheten ved tilværelsen. I stedet er han rustet til å håndtere disse problemene og hjelpe andre med å finne lindring fra dem og få ny personlig styrke.»

Mottoet deres, uavhengig av situasjonen, er "Noe kan gjøres med det."

MR. Hubbard utviklet Scientology Verktøy for livet for opplæring av frivillighetsministeren. Disse er tilgjengelige som gratis kurs for alle som ønsker å tilegne seg disse ferdighetene for å hjelpe seg selv, sine familier, venner og samfunnet. De Scientology Tools for Life-trening er tilgjengelig på 17 språk via Scientology Nettstedet og nettstedet til frivillige prester.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -