4.4 C
Brussel
Mandag, desember 4, 2023
HelseRishi Sunak vurderer å forby sigaretter i Storbritannia

Rishi Sunak vurderer å forby sigaretter i Storbritannia

Gaston de Persigny
Gaston de Persigny
Gaston de Persigny - Reporter kl The European Times Nyheter

Den britiske statsministeren Rishi Sunak vurderer å innføre tiltak for å frata neste generasjon muligheten til å kjøpe sigaretter, meldte Guardian.

Sunak vurderer antirøyketiltak som ligner på lover som ble kunngjort i fjor av New Zealand, som inkluderer et forbud mot salg av tobakk til alle som er født etter 1. januar 2009, heter det i publikasjonen som er sitert av Reuters.

"Vi ønsker å oppmuntre flere mennesker til å slutte å røyke og oppfylle ambisjonene våre om å leve røykfritt innen 2030, og det er grunnen til at vi allerede har tatt skritt for å redusere andelen røykere," sa en talsmann for den britiske regjeringen til Reuters.

Tiltakene inkluderer gratis vaping-sett, en kupongordning for å oppmuntre gravide kvinner til å slutte å røyke, og rådgivning og mer, sa talsmannen.

Retningslinjene som diskuteres er en del av en forbrukerorientert ny kampanje av Sunaks team foran neste års valg, bemerket publikasjonen.

I mai kunngjorde Storbritannia at de ville tette et smutthull som tillot forhandlere å dele ut gratis prøver av vape-enheter til barn som en del av en nedbryting av e-sigaretter. Separat oppfordret råd i England og Wales regjeringen i juli til å forby salg av engangsservietter innen 2024 av både miljømessige og helsemessige årsaker.

Foto av cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/alcoholic-drinks-and-cigarettes-on-a-wooden-table-5921118/

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -