9.4 C
Brussel
Tirsdag, mai xnumx, xnumx
dyrDen eldste gorillaen i verden ble 67 år gammel

Den eldste gorillaen i verden ble 67 år gammel

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Berlin Zoo feirer gorillaen Fatou sin 67-årsdag. Hun er den eldste i verden, hevder dyrehagen.

Fatou ble født i 1957 og kom til dyrehagen i det som da var Vest-Berlin i 1959. Før hennes offisielle bursdag på lørdag, spanderte vokterne på frukt og grønnsaker. Veterinær Andre Schule sa at ingen andre dyrehager har en gorilla eldre enn Fatou. Ifølge ham lever gorillaer vanligvis opptil 35 år i naturen og opptil 50 år under menneskelig omsorg. Fatous eksakte fødselsdato er imidlertid ukjent.

"Etter mange år siden en full sjømann brukte den lille gorillaen som betalingsmiddel på en pub i Marseille, Frankrike, endte den til slutt i Berlin Zoo," avslørte dyrehagen. Da den kom til Berlin i 1959, vurderte veterinærer alderen. Hun er to år gammel. I mange år har dyrehagen feiret bursdagen hennes 13. april.

Fatou bor i sin egen innhegning og foretrekker på sin alderdom å holde avstand til de andre gorillaene i dyrehagen.

Bilde av Fatous bursdagskake: «Baken på kaken er laget av ris, som vi har pyntet med kvark, grønnsaker og frukt,» sier avdelingsleder Christian Aust.

Ytterligere informasjon om dette emnet finner du på: www.zoo-berlin.de/en/species-conservation/at-the-zoo.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -