17.7 C
Brussel
Zondag, mei 19, 2024
NieuwsDe burgemeester van Elche verontschuldigt zich, maar is het genoeg om te vragen...

De burgemeester van Elche verontschuldigt zich, maar is het genoeg om vergiffenis te vragen?

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

Gabriël Carrion López
Gabriël Carrion Lópezhttps://www.amazon.es/s?k=Gabriel+Carrion+Lopez
Gabriel Carrión López: Jumilla, Murcia (SPANJE), 1962. Schrijver, scenarist en filmmaker. Sinds 1985 werkt hij als onderzoeksjournalist voor pers, radio en televisie. Als expert op het gebied van sekten en nieuwe religieuze bewegingen heeft hij twee boeken over de terreurgroep ETA gepubliceerd. Hij werkt samen met de vrije pers en geeft lezingen over verschillende onderwerpen.

Jarenlang ben ik weggebleven van de Elche-politiek en haar ins en outs. Maar af en toe schrijven over zaken die verband houden met de stad Elche moet voor mij een hygiënische en smaakvolle exercitie zijn. Ik heb op de SER-pagina gelezen dat Carlos González zijn excuses heeft aangeboden omdat hij de mensen uit Elche actief en passief had verteld dat ze zouden naar fase 1 gaan

Het is altijd beter om vergeving te vragen dan om toestemming te vragen. Maar zonder hem de schuld te geven, verder niets, als hij me laat nadenken over de les die hij naar ik meen zal hebben geleerd, en het is niemand minder dan beseffen dat wedden op de leider (Sánchez) niet altijd wedden op winnen is paard Politieke leiders werken alleen, hoe hoger ze staan, en proberen hun belangen te laten prevaleren, niet die van iedereen, maar die van hen.

En ze vinden het niet erg om degenen die vervangbaar zijn aan de voeten van de paarden te laten, dat wil zeggen, een burgemeester van de gemeenteraad, wie hij ook is, is vervangbaar. De strijd van de president van de Generalitat zal een andere zijn, misschien zal zijn leider hem meer geld aanbieden in de "proportionele" verdeling over de gemeenschappen of misschien, wie weet. Maar in het geval van de burgemeester van Elche heeft hij geen andere keus dan het te verdragen, en ik kan me voorstellen dat hij zich door velen verraden zal voelen. En het is dat de gegevens soms niet belangrijk zijn en nationale politiek en "gevestigde belangen" altijd boven kleine belangen gaan.

Misschien moet de burgemeester, afgezien van zijn excuses aanbieden, wat hem eert, en ik moet toegeven dat ik het leuk vind, de weg en de manier zien om de berekenbare uitgaven te compenseren van de etablissementen die, aandachtig voor zijn woorden, bereid waren om maandag te beginnen.

Hoewel het waar is dat de instellingen niet erg voorzichtig waren, omdat ze zich niet realiseerden dat zelfs de staart varkens is, dat wil zeggen dat totdat de BOE het niet publiceert, de woorden, zelfs als ze op televisie worden uitgezonden, worden meegesleept door de wind.

Prudence kortom voor de één en voor de ander. En moge de Mare de Deu geluk verdelen. Alleen ondergedompeld leven in de politiek, hoe progressief het ook mag zijn, mag ons niet doen vergeten dat, afhankelijk van de positie die we innemen op de ladder, sommige meer vervangbaar zijn dan andere.

Oorspronkelijk gepubliceerd op LaDamadeElche.com

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -