3.1 C
Brussel
Tirsdag, november xnumx, xnumx
ReligionAhmadiyyaET FORFERDELIG DRAP PÅ ET ELDRE MEDLEM AV DET AHMADIYYA MUSLIMME SAMFUNN ...

ET grusomt DRAP PÅ ET ELDRE MEDLEM AV DET AHMADIYYA MUSLIMME SAMFUNN I PESHAWAR, PAKISTAN

Robert Johnson
Robert Johnsonhttps://europeantimes.news
Robert Johnson er en undersøkende reporter som har forsket på og skrevet om urettferdighet, hatforbrytelser og ekstremisme fra begynnelsen av The European Times. Johnson er kjent for å bringe frem i lyset en rekke viktige historier. Johnson er en uredd og målbevisst journalist som ikke er redd for å gå etter mektige mennesker eller institusjoner. Han er forpliktet til å bruke plattformen sin til å kaste lys over urettferdighet og holde makthaverne ansvarlige.

Verdenssamfunnet ville bli sjokkert over å høre om drapet på en annen uskyldig Ahmadi, Mahboob Khan, brutalt myrdet i Peshawar, Pakistan, på grunn av hans tro og tro. Ahmadier blir kontinuerlig målrettet i forskjellige byer i Pakistan og nylig i Peshawar, mens regjeringen i Pakistan gjentatte ganger har mislyktes i å beskytte og stoppe volden mot medlemmene av Ahmadiyya-samfunnet.

Mehboob Khan, 82 år gammel og medlem av det muslimske Ahmadiyya-samfunnet ble drept i Peshawar 8. november 2020. Han var en pensjonert tjenestemann fra det offentlige helsevesenet. Han var på vei hjem etter å ha besøkt datteren da ukjente overfallsmenn skjøt mot ham mens han ventet på en buss ved holdeplassen. Han ble skutt på svært nært hold, nær hodet, og drepte ham øyeblikkelig. Som medlem av det muslimske Ahmadiyya-samfunnet ble Mehboob Khan utsatt for forfølgelse og trusler mot livet på grunn av sin tro.

Dette er det fjerde drapet på en Ahmadi i Peshawar i løpet av de siste månedene. Flere regjeringer og frivillige organisasjoner har fordømt slike drap og har krevd at Pakistans regjering må ta avgjørende grep mot slike grufulle voldshandlinger som er et direkte resultat av det pågående religiøse hatet spredt av geistlige mot Ahmadiene i Pakistan. Som et resultat av slikt hat og målrettede angrep lever Ahmadier i Pakistan under en truende følelse av usikkerhet og frykt. Slike drap er helt klart et bevis på at regjeringen og rettshåndhevende byråer er mindre plaget og med vilje ignorerer for å beskytte og beskytte livene og eiendommene til Ahmadis.

Hatkampanjene mot Ahmadis de siste månedene er økende. Regjeringen i Pakistan har vendt det blinde øyet til situasjonen til medlemmer av Ahmadiyya-samfunnet og har unnlatt å handle mot de som står bak slike hatkampanjer.

Til tross for den gjentatte retorikken fra den pakistanske regjeringen om at Ahmadier er frie og ikke forfulgt, er ingenting fjernere fra sannheten. Pakistan er ikke i stand til å beskytte og beskytte Ahmadier som er statsborgere i Pakistan. Bevisene er overbevisende, overveldende og uten tvil. Regjeringen i Pakistan må ta seg sammen for å sikre sikkerheten og beskyttelsen til alle innbyggerne.

Web: www.hrcommittee.org – Adresse: International Human Rights Committee – 22 Deer Park Rd, London, SW19 3TL

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -