22.3 C
Brussel
Mandag, september 25, 2023
NyheterHarvard svarer: Hvordan kan du styrke immunforsvaret ditt?

Harvard svarer: Hvordan kan du styrke immunforsvaret ditt?

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Mer fra forfatteren

Forfulgte kristne - Konferanse i Europaparlamentet om forfølgelse av kristne i Afrika sør for Sahara (Kreditt: MEP Bert-Jan Ruissen)

Bryt stillheten om forfulgte kristne

0
MEP Bert-Jan Ruissen holdt en konferanse og utstilling i Europaparlamentet for å fordømme stillheten rundt lidelsene til forfulgte kristne over hele verden. EU må ta sterkere grep mot brudd på religionsfriheten, spesielt i Afrika hvor liv går tapt på grunn av denne stillheten.

Hva kan du gjøre for å styrke immunforsvaret ditt?

Ideen om øke immuniteten din er fristende, men muligheten til det har vist seg unnvikende av flere grunner. Immunsystemet er nettopp det - et system, ikke en enkelt enhet. For å fungere godt krever det balanse og harmoni. Det er fortsatt mye forskerne ikke vet om forviklingene og sammenkoblingen av immunresponsen. Foreløpig er det ingen vitenskapelig bevist direkte sammenheng mellom livsstil og forbedret immunforsvar.

Men det betyr ikke at effekten av livsstil på immunsystemet ikke er spennende og ikke bør studeres. Forskere utforsker effekten av kosthold, trening, alder, psykisk stress og andre faktorer på immunresponsen, både hos dyr og mennesker. I mellomtiden gir generelle sunne levestrategier mening siden de sannsynligvis hjelper immunfunksjonen og de kommer med andre beviste helsefordeler.

Harvard answers: How can you boost your immune system?
Immunitet i aksjon. Et sunt immunsystem kan beseire invaderende patogener som vist ovenfor, der to bakterier som forårsaker gonoré ikke matcher den store fagocytten, kalt en nøytrofil, som oppsluker og dreper dem (se piler).Bilder med tillatelse av Michael N. Starnbach, Ph.D., Harvard Medical School

Se hele artikkelen HER

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -