3.7 C
Brussel
Mandag, desember 4, 2023
NyheterRobotledede fly, stridsvogner og ubåter advarer mot bruk av AI i krig

Robotledede fly, stridsvogner og ubåter advarer mot bruk av AI i krig

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Den politiske forskeren og analytikeren Zaidan Al-Qinai advarte de ulike regjeringene mot smerte mot å la kunstig intelligens-selskaper utvikle militære teknikker for kunstig intelligens som kan brukes i kriger som kommer i fremtiden, noe som kan få alvorlige konsekvenser for menneskeheten.

Forskeren sa at kunstig intelligens-selskaper i USA og utviklede og industrialiserte land kan ha en tendens til å utvikle militærteknologi for kunstig intelligens eller bruke avanserte roboter i stedet for soldater til å kjøre krigsfly, stridsvogner og ubåter.

De påpekte at utviklingen av militære teknologier for kunstig intelligens kan føre til ødeleggelse av menneskeheten, spesielt hvis roboter brukes i stedet for konvensjonelle militære hærer, og hvis disse teknologiene kommer ut av menneskelig kontroll.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -