16.2 C
Brussel
Onsdag september 20, 2023
MiljøEuropean Air Quality Index-appen er nå tilgjengelig på alle EU-språk

European Air Quality Index-appen er nå tilgjengelig på alle EU-språk

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Mer fra forfatteren

Forfulgte kristne - Konferanse i Europaparlamentet om forfølgelse av kristne i Afrika sør for Sahara (Kreditt: MEP Bert-Jan Ruissen)

Bryt stillheten om forfulgte kristne

0
MEP Bert-Jan Ruissen holdt en konferanse og utstilling i Europaparlamentet for å fordømme stillheten rundt lidelsene til forfulgte kristne over hele verden. EU må ta sterkere grep mot brudd på religionsfriheten, spesielt i Afrika hvor liv går tapt på grunn av denne stillheten.

Hvordan er nivået av luftforurensning der du bor? Nå kan du bruke European Air Quality Index-appen på mobiltelefonen din på hvilket som helst av EUs 24 offisielle språk. Den betydelige oppdateringen, som Det europeiske miljøbyrået la ut i dag, introduserer også nye funksjoner som lar brukere bedre sammenligne datanivåer og trender for luftforurensning fra mer enn 3500 overvåkingsstasjoner over hele Europa.

De Europeisk luftkvalitetsindeksapp, først lansert i 2021, gir umiddelbar tilgang til oppdaterte overvåkingsdata for luftkvalitet fra overvåkingsstasjoner i europeiske byer og tettsteder og inkluderer luftkvalitetsprognoser og helseanbefalinger. Appen, som er gratis, lar brukerne forstå mer om luftkvaliteten der de bor, jobber eller reiser. Brukere kan få innsikt i luftkvaliteten i individuelle land, regioner og byer.

Den oppdaterte versjonen er tilgjengelig i 24 europeiske språk, noe som gjør pålitelig og sammenlignbar luftkvalitetsinformasjon lettere tilgjengelig for alle EU borger.

Avansert luftkvalitetsstatistikk lar brukere dykke ned i data fra de siste dagene, ukene og årene og lar deg også sammenligne utvalgte stasjoner og lære når den beste luftkvaliteten kan forventes.

Nye funksjoner inkluderer også muligheten til å lage personlige brukerprofiler, et fargeblindskjema og en nyhetsfeed fra EEAs Twitter konto.

Om European Air Quality Index

De Europeisk luftkvalitetsindeks er basert på timeinformasjon fra mer enn 3500 overvåkingsstasjoner for luftkvalitet in Europa. Indeksen gir brukerne innsikt i luftkvaliteten i de enkelte land, regioner og byer. Den beregnes ved å bruke en kombinasjon av oppdaterte data rapportert av EØS-medlemsland og prognosedata for luftkvalitetsnivået som levert av Copernicus Atmospheric Monitoring Service (CAMS).

Data fra applikasjonen er knyttet til EEAs overvåkingsplattformer for luftkvalitet. De Europeisk luftkvalitetsindeks er basert på konsentrasjonsverdier for inntil fem viktige forurensninger, Inkludert:

  • svevestøv (PM10);
  • fine partikler (PM2.5);
  • ozon (O3);
  • nitrogendioksid (NO2);
  • svoveldioksid (SO2).

Kilde lenke

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -