0.7 C
Brussel
Søndag, desember 3, 2023
internasjonaltEn sykkeltur med godt naboskap og vennskap Tyrkia – Bulgaria: 500...

En sykkeltur med godt naboskap og vennskap Tyrkia – Bulgaria: 500 km på 5 dager og 4 netter

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

Mellom 22. og 26. september 2023, Mr. Sebahattin Bilginç – Regional koordinator for Yeshilai for "Marmara"-regionen i det europeiske Tyrkia / for byene Edirne; Tekirdag: Kirklareli; Çanakkale og Balkesir/, sammen med medlemmene av Sports Club of Yesilai – Edirne (Cemal Seçkin, Zekeriya Bayrak, Mehmet Fatih Bayrak, Çağrı Sinop), holdt en sykkeltur med godt naboskap og vennskap til Bulgaria, og dekket 500 km på 5 dager og 4 netter. I byen Plovdiv ble de ønsket velkommen av styrelederen for Yeshilai – Bulgaria, Mr. Ahmed Pehlivan og medlemmer av den bulgarske avdelingen av International Federation of Green Crescent.

Før de dro hjem, ble utøverne mottatt av generalkonsulen for Republikken Tyrkia i byen Plovdiv, Mr. Korhan Kyungeryu.

The Green Crescent har satt fart på sitt internasjonale organisasjonsarbeid de siste årene og har startet stiftelsesarbeidet for nasjonal Green Crescent i mange land. Hver utgjorde Green Crescent, blir medlem av International Federation of Green Crescent, etablert av den tyrkiske grønne halvmåne i oktober 2016.

Målet med denne føderasjonen er å samle hver Green Crescent som er etablert i andre land, under en ny paraplyorganisasjon basert i Istanbul.

Turkish Green Crescent Society ble grunnlagt av patriotiske mennesker og intellektuelle (dist. prof. Mazhar Osman og hans venner) fra et mangfoldig sett av bakgrunner i 1920, svar på britiske forsøk på å distribuere sprit og narkotika gratis i Istanbul i et forsøk på å undergrave motstanden mot okkupasjonen. Grunnleggerne ante de kommende farene ved alkohol- og narkotikaavhengighet som resulterte i en nedgang i motstanden mot okkupasjonen. De patriotiske intellektuelle etablerte "Green Crescent", "Hilal-i Ahdar" i Istanbul for å advare det tyrkiske samfunnet. Det offisielle navnet på foreningen er "Türkiye Yeşilay Cemiyeti", "Turkish Green Crescent Society".

The Green Crescent er en ideell og ikke-statlig organisasjon som gir ungdom og voksne faktainformasjon om rusmidler slik at de kan ta informerte beslutninger mot ulike typer avhengighet, inkludert alkohol, tobakk, narkotika, gambling osv. Green Crescent ble etablert i 1920 og gitt status som Public-Beneficial Society (status for offentlig nyttesamfunn er gitt til organisasjonene som tjener til offentlige fordeler) av den tyrkiske regjeringen i 1934.

Kjerneverdier av organisasjonen:

Kamp mot avhengighet for menneskeverdet

Den grønne halvmåne har som mål å beskytte folkehelsen mot risikoen for avhengighet og å sikre at menneskeverdet respekteres. I alle sine aktiviteter fremmer Green Crescent gjensidig forståelse, broderskap, vennskap, samarbeid og bærekraftig fred mellom mennesker. The Green Crescent prøver å forhindre og lette avhengighetsindusert lidelse, uansett hvor de måtte ramme, ved å bruke alle eiendelene til sin nasjonale og internasjonale kapasitet.

Ikke-diskriminering

Mens de leverer tjenester, diskriminerer ikke Green Crescent mennesker basert på deres nasjonalitet, rase, religiøse tro, klasse eller politiske ideologi. Den fokuserer på å lette avhengighetsbasert lidelse, bruke de mest effektive tiltakene i sin kapasitet og prioritere de mest presserende og essensielle behovene.

Uavhengighet

The Green Crescent er en uavhengig ikke-statlig organisasjon. Ved å bistå offentlige myndigheter i humanitære aktiviteter, er Green Crescent underlagt internasjonale avtaler som er behørig satt i kraft av Republikken Tyrkia, og lovene i Republikken Tyrkia, og innenfor dette omfanget beholder Selskapet myndigheten til å inngå relevante internasjonale avtaler og handle deretter.

Å være en veldedig stiftelse

The Green Crescent er en frivillig-basert veldedig stiftelse som ikke søker personlige eller bedriftsmessige fordeler.

Å være en folkehelseenhet

The Green Crescent er en frivillig-basert ikke-statlig organisasjon som bruker sin bedriftskapasitet til å komme opp med forebyggende programmer for å bekjempe alle slags avhengighet og prosesser, spesielt de som er relatert til tobakk, alkohol og stoffer, og som prøver å gjøre effektiv bruk av de tilgjengelige terapiene og behandlingstjenestene for å takle avhengighet som allerede har tatt tak.

Å være vitenskapelig

The Green Crescent vedtar en evidensbasert forsknings-, analyse- og intervensjonstilnærming i sin innsats for å beskytte mennesker mot og forebygge avhengighet, og for å forsterke og/eller endre atferd mens de kjemper mot avhengighet i terapi- og behandlingsfaser.

Å være global

Etter å ha lik status med nasjonale foreninger i andre land som er engasjert i kampen mot avhengighet, og deler ansvar og oppgaver likt under gjensidig bistandsstudier, er Green Crescents intensjon å opprette en global organisasjon for å bekjempe avhengighet på global skala, for å fungere som del av denne organisasjonen for å observere problemene på global skala, for å jobbe globalt, for å fungere i henhold til globale standarder, og for å være effektiv og anerkjent.

Å være sosial

I følge Green Crescent, organiseres for å øke bevisstheten om folkehelse på alle nivåer og i alle bygder i samfunnene der den tjener, dvs. fra basen til representantene, og fra enkeltpersoner til offentlige institusjoner, og gjennomføre deltakende studier kl. et offentlig nivå er et krav for bærekraftig suksess.

nettside: www.ifgc.org

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -