4.5 C
Brussel
Torsdag desember 7, 2023
SamfunnetWhatsApp står overfor global avbrudd

WhatsApp står overfor global avbrudd

Lahcen Hammouch
Lahcen Hammouchhttps://www.facebook.com/lahcenhammouch
Lahcen Hammouch er journalist. Administrerende direktør Bruxelles-Média. Sosiolog ved ULB.

dpa

10 kl. 25:2022. Oppdatert 10 kl. 04:10

Meta-gruppen (morselskapet til Facebook, Instagram, WhatsApp, etc.) sa tirsdag at den hadde løst det globale strømbruddet som påvirket deres WhatsApp direktemeldingstjeneste og forstyrret sending og mottak av meldinger for sine milliarder av brukere.

"Vi vet at folk hadde problemer med å sende meldinger på WhatsApp i dag," sa en talsperson for Meta. "Vi har løst problemet og beklager eventuelle ulemper dette har medført."

Strømbruddet begynte rundt klokken 9:00 (HB) og varte i rundt to timer, og hindret verdens to milliarder brukere i å sende og motta meldinger gjennom appen.

Ingen forklaring ennå

På nettplattformen som gir brukere sanntidsinformasjon om statusen til ulike Downdetector-nettsteder og -tjenester, var det flere som rapporterte at meldinger var nede. Rapporter er også lagt ut på det sosiale nettverket Twitter.

Årsaken til feilen er ennå ikke spesifisert.

Kilde Belga/Metro

Opprinnelig publisert på Almouwatin.com

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -