24.6 C
Brussel
Søndag, oktober 1, 2023
Human RightsOmar Harfouch fordømmer statlig antisemittisme i Libanon

Omar Harfouch fordømmer statlig antisemittisme i Libanon

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Mer fra forfatteren

"Salomes grav"

0
Zelensky hilser ånden til en fri nasjon på uavhengighetsdagen

Ukraina: President Zelensky hilser ånden til en fri nasjon på uavhengighetsdagen

0
I anledning Ukrainas uavhengighetsdag tok president Volodymyr Zelensky seg et øyeblikk til å utvide sine ønsker til befolkningen i Ukraina.

Kia-merket ønsker å flykte fra Russland til Kasakhstan

0
Hyundai mister også håpet og vurderer å selge sitt anlegg i St. Petersburg, ifølge Moskva-medier
Omar Harfouch Omar Harfouch fordømmer statlig antisemittisme i Libanon

Omar Harfouch, leder for initiativet 'Den tredje libanesiske republikken' og anti-korrupsjonsbekjemper, har fordømt den antisemittiske beslutningen til den libanesiske statsministeren, Najib Mikati, om å kansellere den libanesiske statens kontrakt med franske advokater som søker å få tilbake de libanesiske midlene som ble plyndret. av den politiske klassen, vedtatt ulovlig og skjult i europeiske banker, nylig frosset, fordi en av advokatene tilhørte den jødiske religionen.

Lederen for initiativet «den tredje libanesiske republikken» og anti-korrupsjonsbekjemper, fordømmer den antisemittiske beslutningen til den libanesiske statsministeren, Najib Mikati, om å kansellere den libanesiske statens kontrakt med franske advokater som søker å få tilbake de libanesiske midlene som ble plyndret av den libanesiske staten. politisk klasse, vedtatt ulovlig og skjult i europeiske banker, nylig frosset, fordi en av advokatene tilhørte den jødiske religionen.

For Harfouch må hele verden kaste lys over de rasistiske, sekteriske og antisemittiske libanesiske lovene som forfølger enhver libanesisk kvinne eller mann hvis han kommuniserer, behandler eller ved en tilfeldighet er ved siden av en jøde eller en jøde hvor som helst i verden, og det er fullstendig i strid med menneskerettighetene, ifølge FN.

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -