15.2 C
Brussel
Fredag, september 22, 2023
NyheterUtforsking av Padovas religiøse mangfold: En reise med spesielt fokus på Scientology

Utforsking av Padovas religiøse mangfold: En reise med spesielt fokus på Scientology

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Mer fra forfatteren

Forfulgte kristne - Konferanse i Europaparlamentet om forfølgelse av kristne i Afrika sør for Sahara (Kreditt: MEP Bert-Jan Ruissen)

Bryt stillheten om forfulgte kristne

0
MEP Bert-Jan Ruissen holdt en konferanse og utstilling i Europaparlamentet for å fordømme stillheten rundt lidelsene til forfulgte kristne over hele verden. EU må ta sterkere grep mot brudd på religionsfriheten, spesielt i Afrika hvor liv går tapt på grunn av denne stillheten.

En dokumentar utforsker Church of Scientology Padova og dets aktiviteter mens de dekker det rike mangfoldet i byen.

PADOVA, PADOVA, ITALIA, 1. juni 2023/EINPresswire.com/ - Padova, et moderne senter for kultur og handel, har vært trofast mot sin fortid som et middelaldersk knutepunkt for læring, vitenskap og innovasjon. Attraktiviteten til de offentlige torgene, de historiske bygningene og museene og dens særegne maten er høyt ansett.

Den norditalienske byen Padova er hjemsted for et bredt spekter av religiøse tradisjoner og skikker. Padova er et sted hvor mennesker fra forskjellige religioner kan slå seg sammen for å feire sine skikker og tro, fra de historiske kirkene som preger byens landskap til de moderne moskeene som har dukket opp de siste årene og til og med en kirke av Scientology. Bli med på en utforskningsreise mens vi avdekker dybden i Padovas religiøse variasjon.

Scientology er en populær tro i Padova.

I tillegg til å ha en lang historie med kristendom, er Padova også hjemsted for en oppgang Scientology befolkning som dateres tilbake til 1980. Kirken av Scientology Padova flyttet i oktober 2012 til Villa Francesconi-Lanza, som ligger 15 minutter fra sentrum. Der gir det enkeltpersoner som er interessert i L. Ron Hubbard's lære et varmt og innbydende miljø. Scientology har vokst til å være et tiltalende valg for mange mennesker i Padova som leter etter en dypere forståelse av seg selv og verden rundt dem på grunn av dens vekt på åndelig opplysning og personlig vekst.

Villa Francesconi-Lanza er et historisk sted (som man må besøke hvis man går gjennom Padova) som eksemplifiserer stilen til villaer som blomstret i Veneto-regionen på 16- og 18-tallet. Eiendommens første dokumenter viser at den aristokratiske Francesconi-familien i Padova bygde den i 1744. Villaen hadde fremgang mens de hadde ansvaret for den. En vurdering fra 1785 hyllet "palasset med dets annekser som inneholder ni rom med en sentral hall, dens enorme annekserte stall 36 meter lang, og første etasje som inneholder ytterligere ni rom." I tillegg uttalte eksperten at "bygningen er i utmerket stand og har blitt renovert og utvidet for å bli brukt som en praktfull bolig."

kapell kirke av scientology padova Utforsking av Padovas religiøse mangfold: En reise med spesielt fokus på Scientology
Alle Scientology menighetstjenester og seremonier innkalles i kapellet, inkludert søndagstjenester som er åpne for samfunnet

På grunn av sin skjønnhet og innflytelse på provinsen, Scientology TV publiserte nettopp en dokumentar om det. Dokumentaren viser hvordan Padova er Scientology Kirken eksemplifiserer de tradisjonelle idealene som fremheves i en fersk episode av Destinasjon: Scientology. Mens de følger i Galileos fotspor ved Universitetet i Padova, et av de eldste universitetene i verden og grunnlagt i 1222, får seerne et glimt inn i byens rike historie i denne episoden. Dokumentaren fremhever mangfoldet av kirker og samarbeidet som vever hver kirke i Scientology inn i lokalsamfunnet gjennom konserter, frivillighet, rusforebygging og menneskerettigheter utdanning. Unge mennesker fra hele Italia kommer til Padova for å studere ved universitetet, noe som bidrar til byens liv.

Hva kan du besøke fra jødedom, kristendom og islam mens du er i Padova?

Besøk basilikaen Saint Anthony of Padua.

Kirkebasilikaen Sant'Antonio, Padova, Italia
Church Basilica Sant'Antonio, Padova, Italia – Airin, CC BY-SA 1.0 , via Wikimedia Commons

Basilikaen Saint Anthony av Padua er blant de mest kjente religiøse stedene i Padova. Saint Anthony, en aktet skikkelse kjent for sine mirakler og engasjement for de underprivilegerte, er gjenstand for denne nydelige kirken. Det er mange utsøkte kunstverk i hele basilikaen, inkludert fresker laget av kjente mestere som Titian og Donatello.

I tillegg et kapell inne i kirke huser Saint Anthonys grav, som er åpen for besøkende. Basilikaen Saint Anthony av Padua er et sted du må besøke i denne vakre byen, uansett om du er en åndelig reisende eller bare en fan av kunst og arkitektur.

Utforsk moskeen i Padova.

I tillegg til å ha mange kirker, har Padova også et blomstrende muslimsk samfunn og en fantastisk moske som er åpen for turister. En av de største moskeene i Italia, Padova-moskeen, ble bygget på 1970-tallet. Interiøret er pyntet med vakkert flisverk og kalligrafi, og dens bemerkelsesverdige arkitektur inkluderer en kuppel og et tårn. Besøkende er velkomne til å observere religiøse seremonier eller bare nyte skjønnheten til denne betydningsfulle beliggenheten. De Padova-moskeen er bevis på byens dedikasjon til religiøs toleranse og mangfold.

Opplev jødisk liv i askenasiske og sefardiske synagoger.

I tillegg er Padova hjem til to eldgamle synagoger som gir et vindu inn i byens jødiske historie. Ashkenazi-synagogen, som dateres tilbake til 16-tallet og er et spektakulært eksempel på renessansearkitektur, har nydelige veggmalerier og fingernem treverk. jødiske eksil fra Spania og Portugal konstruerte den sefardiske synagogen på 16-tallet, og den er like storslått med sine forseggjorte utsmykninger og utsøkte glassmalerier. Besøkende som er interessert i å lære mer om den lange historien til det jødiske livet i Padova er velkommen til å besøke begge synagogene, som begge gir guidede turer.

Spor kristendommens opprinnelse ved dåpskapellet og katedralen i San Pietro Martire.

To av de mest betydningsfulle religiøse stedene i Padova er dåpskapellet og katedralen San Pietro Martire, som begge dateres tilbake til 13-tallet. Gitt at Saint Anthony av Padua antas å ha blitt døpt der, er dåpskapellet av eksepsjonell historisk betydning. På den andre siden er katedralen viet til Sankt Peter Martyren, en dominikansk munk som ble drept for sin tro på 13-tallet. Begge stedene er et must-see for alle som er interessert i religiøs historie, siden de gir et fascinerende blikk inn i de tidlige dagene av kristendommen i Padova.

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -