5.7 C
Brussel
Onsdag desember 6, 2023
MeningDr. Elseddik Haftar i Europa, en diplomatisk offensiv med fokus på kampen...

Dr. Elseddik Haftar i Europa, en diplomatisk offensiv med fokus på kampen mot terrorisme

Lahcen Hammouch
Lahcen Hammouchhttps://www.facebook.com/lahcenhammouch
Lahcen Hammouch er journalist. Administrerende direktør Bruxelles-Média. Sosiolog ved ULB.

Dr. Elseddik Haftar, en ivrig forsvarer av «kampen mot terrorisme», bruker en kommunikasjonsstrategi for å etablere sin politiske innflytelse på internasjonal skala. Etter en mellomlanding i Paris 10. september dro han til EU-parlamentet i Strasbourg hvor han holdt en tale. Han møtte også personligheter og europeiske varamedlemmer. Deretter, den 12. september, fløy han til Brussel.

Forpliktelse mot ulovlig innvandring og terrorisme:

Dr. Elseddik Haftar tar en fast holdning til de avgjørende spørsmålene i kampen mot ulovlig innvandring og terrorisme, temaer av stor bekymring for EU. I denne egenskapen taler han på Press Club Brussels Europe under en konferanse om disse temaene.

Etter katastrofen knyttet til flommen i Libya som førte til tusenvis av døde og savnede, forlot Dr. Elseddik Haftar Belgia under pressekonferansen for å returnere til landet sitt.

Middelhavsstormen Daniel forårsaket alvorlige flom i Al Jabal Al Akhdar-regionen øst i Libya. Myndighetene øst i landet melder om tusenvis av ofre og savnede mennesker, inkludert minst 2,000 døde. Bompengene blir bare tyngre for timen. Dr. Elseddik Haftars turné i Europa viser hans ønske om å konsolidere sin politiske tyngde ved å fremheve hans engasjement i kampen mot terrorisme. Hans utvekslinger med innflytelsesrike skikkelser i Europa understreker viktigheten av samarbeid mellom Libya og EU for å møte disse avgjørende utfordringene.

Opprinnelig publisert på Almouwatin.com

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -