10.1 C
Brussel
onsdag 21. februar 2024
KulturFamilien Gucci selger sine romerske villaer for 15 millioner euro

Familien Gucci selger sine romerske villaer for 15 millioner euro

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Gaston de Persigny
Gaston de Persigny
Gaston de Persigny - Reporter kl The European Times Nyheter

For noen dager siden annonserte familien Gucci for salg sine to villaer i Roma, som er like overdådige og luksuriøse som de kjente modellene til det legendariske motehuset, som ligger i det mest eksklusive boligområdet i Roma.

Disse to villaene ble bygget av Aldo Gucci etter at han flyttet til Roma på 1940-tallet, og ligger kun 10 minutter fra det historiske sentrum, i et av de mest eksklusive boligområdene.

Hovedgården var der Gucci-dynastiet feiret høytider og andre spesielle anledninger, og de to villaene er omgitt av en enorm park og deler et svømmebasseng. Designet deres henter selvfølgelig inspirasjon fra Italia, men også fra engelske herskapshus, da Olwen Price, Guccis kone, var britisk – den engelske smaken kan sees i søylene og buede vinduer.

Den større villaen har et spillrom, hovedsoverom med to bad og garderobeskap, og personalkvarter. Den mindre villaen trenger oppdatering, men vil være et flott gjestehus, ifølge Chiara Genarelli, eiendomsrådgiver for Forbes Global Properties.

Villaene, som selges innenfor en enkelt oppføring, er på markedet for €15 millioner.

Foto: Forbes Global Properties

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -