10.7 C
Brussel
Mandag, desember 11, 2023
AmerikaHveteproteinmarked verdt 4,788.49 2028 millioner dollar innen XNUMX - Eksklusiv forskning...

Hveteproteinmarkedet verdt 4,788.49 2028 millioner dollar innen XNUMX – Eksklusiv forskning av The Insight Partners

Økende bruk av hveteprotein i flere sluttbruksindustrier for å øke markedsveksten for hveteprotein i løpet av 2021–2028

Økende bruk av hveteprotein i flere sluttbruksindustrier for å øke markedsveksten for hveteprotein i løpet av 2021–2028

NEW YORK, USA, 31. januar 2022 /EINPresswire.com/ — I følge vår siste markedsundersøkelse om "Hveteproteinmarked Prognose til 2028 – COVID-19-påvirkning og global analyse – etter produkt (hvetegluten, hveteproteinisolater, teksturert hveteprotein og hydrolysert hveteprotein), form (tørr og flytende) og anvendelse (bakeri og snacks, kjæledyrmat, ernæringsmessige Barer og drikker, bearbeidet kjøtt, kjøttanaloger og andre)», forventes markedet å vokse fra 4,083.05 2021 millioner USD i 4,788.49 til 2028 2.3 millioner USD innen 2021; den forventes å vokse med en CAGR på 2028 % fra XNUMX til XNUMX. Rapporten fremhever viktige drivende faktorer og fremtredende markedsaktører sammen med deres utvikling i markedet.

Rapportdekningsdetaljer

Markedsstørrelse Verdi i- US$4,083.05 2021 millioner i XNUMX
Markedsstørrelse Verdi med- USD 4,788.49 2028 millioner innen XNUMX
Vekstrate - CAGR på 2.3 % fra 2021 til 2028
Prognoseperiode - 2021-2028
Grunnår - 2021
Antall sider- 174
nr. Tabeller- 83
Antall diagrammer og figurer- 83
Historiske data tilgjengelig- Ja
Segmenter som dekkes – Produkt, Form og Søknad
Regionalt omfang- Nord-Amerika; Europa; Asia Pacific; Latin-Amerika; MEA
Landsomfang - USA, Storbritannia, Canada, Tyskland, Frankrike, Italia, Australia, Russland, Kina, Japan, Sør-Korea, Saudi-Arabia, Brasil, Argentina
Rapportdekning - Inntektsprognose, bedriftsrangering, konkurranselandskap, vekstfaktorer og trender

Få eksklusive prøvesider av hveteproteinmarkedet på
https://www.theinsightpartners.com/sample/TIPRE00004903/

Hveteproteiner er plantebaserte proteiner som først og fremst oppnås ved å behandle hvete ved hjelp av forskjellige enzymer. Hveteprotein gir ulike fordeler som lavt fiberinnhold og høy næringsverdi, sammenlignet med motparter inkludert mais og bygg. Det er en vegetarisk proteinkilde for veganere. Således er hveteproteiner mye brukt i bakeriprodukter.

Betydningen av økologiske matvarer har blitt forstått i kjølvannet av alarmerende helseproblemer, kombinert med økende bevissthet om organiske sertifiseringer og økende preferanse for matvarer av høy kvalitet. I dag leter forbrukere etter naturlige, rene og enkle ingredienser med riktige etiketter, som effektivt kan formidle innholdet, kvaliteten og hensikten med produktbruken. Videre er de i stor grad avhengige av økologiske og naturlige matprodukter. For eksempel har forbruket av organisk hveteprotein økt kraftig i ulike brukssektorer, som mat og drikke, og dyre- og vannfôr. Dermed satser produsentene av hveteprotein på å utvikle og markedsføre økologisk hveteprotein.

Virkningen av COVID-19-pandemien på hveteproteinmarkedet

Mange bransjer, som mat- og drikkeindustrien, sto overfor enestående utfordringer på grunn av COVID-19-pandemien. På grunn av mangel på råvareforsyning, nedleggelse av fabrikker, mangel på arbeidskraft og andre vanskeligheter i operasjoner under COVID-19 sikkerhetsprotokoller, møtte selskaper involvert i produksjon av hveteprotein vanskeligheter i løpet av de første månedene av pandemien. Mat- og drikkesektoren er hovedforbrukeren av hveteprotein og den pågående COVID-19-pandemien har negativt påvirket etterspørselen etter hveteprotein. Mat- og drikkeprodukter, som bakervarer, godteri og meieriprodukter, blir presset tilbake ettersom supermarkedene har omfordelt lagerprioriteringer til stifter og essensielle forsyninger på grunn av utbruddet. Men ettersom økonomiene gjenoppliver virksomheten, forventes etterspørselen etter hveteprotein å øke over hele verden i løpet av de kommende månedene. COVID-19-pandemien har ført til en økt etterspørsel etter sunne og funksjonelle bakeriprodukter, noe som forventes å gi næring til veksten av hveteproteinmarkedet i de kommende årene.

Last ned den siste COVID-19-analysen om vekstrapport for hveteproteinmarked på https://www.theinsightpartners.com/covid-analysis-sample/TIPRE00004903/

Basert på applikasjon er hveteproteinmarkedet segmentert i bakeri og snacks, kjæledyrmat, ernæringsbarer og drikker, bearbeidet kjøtt, kjøttanaloger og andre. Bakeri- og snackssegmentet hadde den største markedsandelen i 2020. Hveteprotein brukes i økende grad i bakeriindustrien da det gir høyt fuktighetsinnhold, bedre vannabsorpsjon og mykhet i sluttproduktet. De skiftende forbrukernes spisevaner og den økende etterspørselen etter bakervarer og snacks driver etterspørselen etter hveteprotein. Også tilstedeværelsen av store produsenter som er engasjert i produksjon av hveteprotein for å betjene bakerier og snacks, styrker markedsveksten for dette segmentet ytterligere.  

Hveteproteinmarkedet: Konkurransedyktig landskap og viktige utviklinger

Archer Daniels Midland Company, Roquette Frères, Glico Nutrition, Kröner-Stärke GmbH, Cargill, Incorporated, Crespel & Deiters GmbH, CropEnergies AG, Manildra Group, MGP Ingredients og Tereos Group er blant nøkkelaktørene i det globale hveteproteinmarkedet. De ledende selskapene fokuserer på utvidelse og diversifisering av deres markedstilstedeværelse, og anskaffelse av ny kundebase, og utnytter dermed rådende forretningsmuligheter.
.
Bestill en kopi av markedsandeler, strategier og prognoser for hveteprotein for 2021-2028 på https://www.theinsightpartners.com/buy/TIPRE00004903/

Bla gjennom relaterte rapporter og få prøveeksemplar

Markedsprognose for økologisk hvete og hveteprodukter til 2028 – COVID-19-påvirkning og global analyse etter produkttype (hel hvete, hvetemel, hveteprotein, malt, annet); Bruksområde (brød og bakeriprodukter, konfekt, kjøttanaloger, drikkevarer, kosttilskudd, andre); Sluttbruker (bolig, kommersiell) og geografi
- https://www.theinsightpartners.com/sample/TIPRE00013675/

Markedsprognose for hydrolysert hveteprotein til 2028 – COVID-19-påvirkning og global analyse av sluttbrukere (mat og drikke, personlig pleie); Distribusjonskanal (frakoblet, online) og geografi
- https://www.theinsightpartners.com/sample/TIPRE00014832/

Planteproteinmarked til 2027 – Global analyse og prognose etter kilde (soya, hvete, erter og andre); Type (isolater, konsentrater og proteinmel); Bruksområde (proteindrikker, meierialternativer, kjøttalternativer og kjøttforlengere, proteinbarer, bakeri og andre), og geografi- https://www.theinsightpartners.com/sample/TIPRE00007972/

Om oss:

Insight Partners er en enestående leverandør av forskning innen handlingsbar intelligens. Vi hjelper våre kunder med å få løsninger på deres forskningskrav gjennom våre syndikerte og konsulenttjenester. Vi spesialiserer oss i bransjer som halvleder og elektronikk, romfart og forsvar, bilindustri og transport, bioteknologi, helsetjenester IT, produksjon og konstruksjon, medisinsk utstyr, teknologi, media og telekommunikasjon, kjemikalier og materialer.

Pressemelding: https://www.theinsightpartners.com/pr/wheat-protein-market
Mer forskning: https://energysiren.co.ke/author/theinsightpartners/

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -