0.7 C
Brussel
Torsdag november 30, 2023
bøkerDe beste kaffebordbøkene for sportselskere

De beste kaffebordbøkene for sportselskere

Speidet velger produkter selvstendig. Hvis du kjøper noe fra våre innlegg, kan vi tjene en liten provisjon.

Selv om jeg kanskje ikke leser så mye som jeg vil, er det ingenting jeg liker mer enn å sette meg ned hjemme hos en venn og bla gjennom de vakre bøkene de har vist på salongbordet. Dette er spesielt tilfellet når bøkene er skreddersydd for å vise frem vennenes personlige interesser og hobbyer. Kaffebordbøker er spesielle fordi de ikke bare er laget for det skrevne ord, men i stedet fokuserer sterkt på fotografiske eller kunstneriske bilder og den fysiske utformingen av selve boken. En god coffee table-bok er både informativ og engasjerende, samt estetisk tiltalende.

For sportselskere er det tonnevis av utrolige alternativer. Med så mye rik historie og så mye av det registrert i så nær detalj, kan du velge fra en rekke coffee table-bøker som gir deg en rik tekstuell og fotografisk opplevelse av spillet du elsker. Men å finne den rette kaffebordboken for sporten du elsker er fortsatt en utrolig vanskelig prosess, spesielt ettersom flere og flere blir laget. I stedet for å bruke timer på timer på å lete etter det absolutt perfekte valget, sjekk ut vår liste over de beste kaffebordbøkene for sportselskere.

Boksing er en sport som har mest kunnskap og historie bak seg. Som sådan er det nesten umulig å kapsle inn sporten enn si en fighter i bare en enkelt coffee table-bok. Kampen velger i stedet å gi en dyptgående visuell og tekstlig historie om kampen mellom Muhammad Ali og George Foreman som fant sted i Kinshasa, Zaire. Boken er fylt med originale fotografier restaurert til den beste oppløsningen og kommentarer fra Norman Mailer, og er den mest dybdegående titt på hvert trinn i kampen om verdens tungvektsmesterskap.

New York Times golfhistoriebok

For alle pappaene der ute som bruker minst et par søndager i året på å se golf gjennom en perfekt ettermiddag New York Times golfhistoriebok er det perfekte tillegget til ethvert salongbord. Fylt med de største golfoverskriftene og øyeblikkene fra hele historien til New York Times, kan du reise gjennom tiden og lese nøyaktig hva som ble skrevet om de største prestasjonene fra golfens største spillere gjennom årene. Videre kan du få boken personlig laget for å ha navnet på den du vil gi denne gaven til.

Ballparker fortid og nåtid

En av de vakreste delene med sport og spesielt baseball, er de utrolige stadionene og arenaene der de spilles. Ballparker fortid og nåtid gir deg en titt på hundrevis av historiske ballparker gjennom baseballens historie. Med så mange klassiske stadioner og baner som blir ødelagt og gjenoppbygd over tid, kan du få en følelse av hvordan det var å faktisk se en kamp på noen av de mest historiske stadionene i spillet. Videre er boken innbundet i et vakkert skinnomslag som bare bidrar til dens estetiske appell

Virgil Abloh. Nike. IKONER

For de av oss som elsker innflytelsen og designen til de mange skoene som bæres over hele sportens store verden, er det få navn som er så innflytelsesrike som Nike. Virgil Abloh. Nike. IKONER viser frem den utrolige historien til Nike joggesko, samtidig som de viser frem de ubegrensede motemulighetene de har i hånden til motedesigner Virgil Abloh. Boken gir en nærmere titt på detaljene om hva som gjør Nike-sko og Virgil Ablohs kunstneriske øye så innflytelsesrike i moteverdenen. Den åpne ryggraden gir også utseendet til en bindemiddel av ideer, og det ytre dekselet viser frem det klassiske dristige Taschen-designet.

Match Point: Tennis av Martin Parr

For de som elsker det grasiøse og dramatiske spillet tennis, Match Point: Tennis av Martin Parr gir deg en nærmere titt på noen av de mest ikoniske øyeblikkene, turneringene og spillerne i spillet gjennom den unike linsen til fotografen Martin Parr. På tvers av dusinvis av Grand Slams kan du se folkemengdene og følelsene i spillet på et nivå du aldri kunne før. Boken inneholder 85 bilder som aldri er publisert før denne kaffebordboken, slik at du kan oppleve den.

By/Spill: Basketball i New York

Når det kommer til basketball, er spillet uløselig knyttet til de mange banene rundt byen New York. By/Spill: Basketball i New York er den omfattende historien til spillet slik det har blitt spilt i byen. Boken samler bilder og historie fra de tidligste eksemplene av spillet til utsolgte publikum som ser på Knicks i dag, og omfatter koblingen mellom New York City og basketball. Fra Basketballens Mekka i Madison Square Garden til gatebanene i lokale nabolag, denne salongbordsboken er perfekt for enhver basketballelsker eller byboer.

Sports Illustrated: The Football Book

Fra det største spillet i USA til det største sportsmagasinet i verden, Sports Illustrated: The Football Book viser frem 50 år med Sports Illustrated som dekker fotball. Fra gammeldagse lærputer hele veien til de utrolige fangstene i moderne tid, denne salongbordsboken viser ikke bare noen imponerende fotografier av spillets største øyeblikk, men gir en historie om utviklingen av det fra dets tidlige dager til landsdekkende fenomen har det blitt.

Ikke glem å sjekke ut vår kupongside å finne boligtilbud, inkludert Home Depot-kuponger, Ashley Furniture-kuponger, Macys kupongerog Overlager kuponger.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -