10.3 C
Brussel
Søndag, desember 10, 2023
AfrikaEgypt starter bygging av verdens lengste menneskeskapte elv

Egypt starter bygging av verdens lengste menneskeskapte elv

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Egypt har annonsert planer om å bygge en kunstig elv på 114 kilometer. Prosjektet, anslått til 5.25 milliarder dollar, vil forbedre matsikkerheten og øke landets landbrukseksport.

Det nasjonale prosjektet kalt "New Delta" er nå under bygging i den vestlige ørkenen. Hovedmålet med prosjektet er å utvide arealet av jordbruksland i Egypt. Ifølge Egypts president Abdel Fattah Said Hussein Khalil Sisi vil New Delta-prosjektet være det største byggeprosjektet i det moderne Egypts historie. Elveløpet vil passere langs den nye Rawd Al-Farag-Dabaa-veien.

Foto: Asharq Business اقتصاد الشرق

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -