8.5 C
Brussel
Tirsdag februar 20, 2024
Human RightsEn russisk kvinne ble arrestert for en skive rød kaviar på...

En russisk kvinne ble arrestert for en skive rød kaviar på Røde plass foran Kreml

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

En 41 år gammel russisk kvinne ble arrestert på Moskvas røde plass mens hun filmet en Instagram-video av seg selv mens hun spiste en "enorm" rød kaviarsandwich.

Gulina Nauman og venninnen hennes filmet en video for Instagram, der den russiske kvinnen, kledd i en klassisk pels, drar en boks med 14 kilo kaviar på en tralle. Kvinnen setter seg så ned foran Kreml-murene, hvor hun smører en enorm brødskive med rød kaviar, rapporterte The Moscow Times.

Politifolk i nærheten fant tilsynelatende de tos oppførsel mistenkelig og arresterte Gulina og mannen med henne. De to ble avhørt i tre timer før de ble løslatt uten siktelse.

Nauman fortalte nyhetsstasjonen MSK1.ru at planen hennes var å filme en "retro-stil" video på en restaurant i Moskva, men da hun oppdaget at restauranten var stengt, bestemte hun seg for å filme scenen på Den røde plass i stedet.

"Tilsynelatende har du ikke lov til å skyte så mye kaviar i nærheten av Kreml," skrev hun på meldingsappen Telegram. "Situasjonen i landet vårt forbyr deg å være elegant," legger hun til.

Foto: Instagram

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -